ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ Α2

Η διεθνής Γιούλα Δίρβα στην Ελασσόνα

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΙΟΒΤΣΕΒΑ - ΓΚΕΤΣΙΟΥ ΕΝΩ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΚΑΤΣΑΡΕ * Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Ο,ΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ...»

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2011 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:28
Τη μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση στην ιστορία του συλλόγου πραγματοποίησε χθες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣΕ Ελασσόνας καθώς απέκτησε τη Γιούλα Δίρβα. Στην παρθενική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας το σύνολο του Βάιου Παναγιώτου θα παρουσιαστεί όπως φαίνεται πολύ ενισχυμένο και φιλόδοξο.
Η Δίρβα έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες Α1 Εθνικής Ολυμπιακό, Κηφισιά, Ε.Α. Λάρισας, Πανελλήνιο, Κερατέα, Απολλώνιο, έχει 107 συμμετοχές στην Εθνική Γυναικών και αποτελεί μία από τις καλύτερες κεντρικές στο ελληνικό βόλεϊ. Η Δίρβα υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και όλοι στο σύλλογο θεωρούν ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, Μάλιστα σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από το σύλλογο.
Η Δίρβα είναι γεννημένη το 1977, έχει ύψος 1.88 και βάρος 77 κιλά. Αγωνίζεται ως κεντρικός και η πορεία της είναι η εξής τα τελευταία χρόνια:
2002-04         Ε.Α. Λάρισας
2004-06         Απολλώνιος Κερ.
2006-07         Πανελλήνιος
2007-08         Ηρακλής Κηφισιάς
2008-09         Ολυμπιακός
2009-10         Ε.Α. Λάρισας
2010-11         Πανελλήνιος
Διεθνείς Συμμετοχές:            107
ΙΟΒΤΣΕΒΑ, ΓΚΕΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΕ
Όμως δεν είναι μόνο η Δίρβα. Ο ΓΣΕ Ελασσόνας σύμφωνα με πληροφορίες απέκτησε τόσο τη Σιμόνα Ιόβτσεβα όσο και την Κατερίνα Γκέτσιου. Η Ιόβτσεβα είναι κόρη του γνωστού προπονητή Δημήτρη Ιόβτσεβ και διακρίνεται για την καλή τεχνική κατάρτισή της όπου και θεωρείται από τις καλύτερες πασαδόρους στο χώρο της Κεντρικής Ελλάδας. Η νεαρή παίκτρια αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και είναι πλέον παίκτρια της Ελασσόνας.
Η Κατερίνα Γκέτσιου είναι κεντρική και διαγώνιος που έχει παίξει τόσο στην ΕΑΛ όσο και στο Φιλαθλητικό. Επίσης αγωνίστηκε σε Χαραυγή και Ηλυσιακό τα τελευταία χρόνια και πανηγύρισε μια άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Τέλος επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας η Κατσαρέ. Η 16χρονη ακραία που πέρυσι ήταν στην ΕΑΛ θα είναι πλέον στη διάθεση του ελασσονίτικου σωματείου.
Όσον αφορά στις παίκτριες που προωθήθηκαν από τα νεαρότερα τμήματα αυτές είναι πέντε: Αλμπάνη, Τζιούργκανου, Κασελλούρη, Παπακώστα και η 14χρονη Παπαϊωάννου.
Παρελθόν από τον ΓΣΕ Ελασσόνας αποτελούν η Ειρήνη Παπαϊωάννου και η Κιούση. Ήταν δύο παίκτριες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην περσινή άνοδο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ευχαριστημένος φυσικά παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΓΣΕ Ελασσόνας Βάιος Παναγιώτου με τις τελευταίες κινήσεις που έγιναν. Συγκεκριμένα μιλώντας στην «Ε» δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Η διοίκηση μου έχει πάρει ό,τι έχω ζητήσει και αυτό δείχνει πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο καθώς οι άνθρωποι έχουν μεγάλο μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν. Είναι πραγματική τιμή και χαρά για μένα να δουλεύω ξανά στην Ελασσόνα. Φέτος είμαστε ένα κράμα από νέες και έμπειρες παίκτριες και στόχος μας είναι αυτό να δέσει όσο πιο γρήγορα γίνεται».
Η προετοιμασία του συλλόγου για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass