ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΧΘΕΣ ΜΕ 2-0

Σε καλό δρόμο ο Π.Ο.Ε.

* ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2011 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:29
Στο πιο δυνατό φιλικό του παιχνίδι μέχρι τώρα, ο ΠΟ Ελασσόνας αντιμετώπισε τον Πιερικό (ομάδα της Football League) , που αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και κέρδισε με 2-0. Το 1-0 για την ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή έκανε στο 13' ο Χατζηβαλσάμης με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Φλίγκου από δεξιά ενώ το 2-0 έγινε στο 76' με δυνατό σουτ του Φλίγκου έξω από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα του Πιερικού Τσιντώτα να βρίσκει μεν την μπάλα, αλλά να μην μπορεί να της αλλάξει πορεία. Για την Ελασσόνα, οι καλύτερες στιγμές σημειώθηκαν 23' με τον Φλίγκο να πλασάρει από δύσκολη θέση άουτ και στο 81' ο Αλεξανδρής με απευθείας εκτέλεση φάουλ να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσιντώτα, ενώ για τον Πιερικό στο 52', όταν ο Χουρίδης σούταρε, ο Πουλάκης όμως απέκρουσε, στο 67' με την κεφαλιά του Κωνσταντινίδη να περνά άουτ και στο 77' όταν ο Κωνσταντινίδης μετά από σέντρα του Καραγκούνη βρήκε την μπάλα, όμως μπλόκαρε ο Πουλάκης.
Τον αγώνα διηύθυναν οι Μαστοροδήμος, Καρακώστας και Γκαρέλης της Ε.Π.Σ. Λάρισας.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα της Ελασσόνας παρέθεσε δείπνο
στην αποστολή του Πιερικού.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλέκος Αλεξανδρής): Πουλάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας (83' Τέγος), Θανάση (66' Καραγκούνης), Μακρής, Χάμος (66' Τερλελής), Φλίγκος (84' Σκλάβος), Ρόππας, Χατζηβαλσάμης (80' Αλεξανδρής), Αριανούτσος (80' υπό δοκιμή), Μουρατίδης (54' Ρέτσας).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσιντώτας, Λαζαρίδης, Καλαγκάνης, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος (81' Μπουζούκης), Τόσκας (60' Παπατόλιος), Πουρσανίδης (77' υπό δοκιμή), Τσικαδέρης (60' Καραγκούνης), Κόιτς (46' Παναγιωτίδης 77' Μετενίδης), Σεχολάρι (52' Κωνσταντινίδης), Χουρίδης (66' Θάνος).
Ανδρέας Νικούλης (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass