ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕ 6-0

Θετικό τεστ για το Ομορφοχώρι

Κ. ΓΟΥΛΑΣ: ΒΓΗΚΑΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2011 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:29
Ευρεία νίκη στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους πέτυχε η Δόξα Ομορφοχωρίου με σκορ 6-0. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Γούλα παρουσίασε ένα ικανοποιητικό αγωνιστικό πρόσωπο και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Από την άλλη πλευρά οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να δοκιμάσουν και να δουν κάποια πράγματα σχετικά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αφού απουσίαζαν αρκετοί παίκτες από το βασικό κορμό της ομάδας.
Θετικά λοιπόν τα συμπεράσματα για την ομάδα του Ομορφοχωρίου αναφορικά με τη γενικότερη λειτουργία τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Το σκορ άνοιξε στο πρώτο μέρος ο Τοπαλίδης και ακολούθησε ο Μάρκου κάνοντας το 2-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη η είσοδος του Άρη Καπετάνιου έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα κι έτσι με δύο τέρματα του ίδιου και άλλα δύο των Πότση και Παπαδόπουλου διαμορφώθηκε το τελικό 6-0.
Η Δόξα Ομορφοχωρίου θα δώσει το επόμενο φιλικό την ερχόμενη Τρίτη στη Μελία με αντίπαλο την τοπική ομάδα, ενώ οι Αμπελόκηποι θα αγωνιστούν σήμερα στην Κοιλάδα (18.00).
ΔΟΞΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ: Μπίτης, Αναστασίου, Κοσμίν, Καλαφάτης, Μυτιληνέλης, Δελητζανής, Τζαλαμπύρας, Τοπαλίδης, Χριστοδούλου Ι, Φούκης, Μάρκου (Καπετάνιος, Ζεϊμπέκης, Μωραϊτης, Φαρμάκας, Δαρδιώτης, Σαπουνάς, Πότσης, Αντώνης, Παπαδόπουλος, Τσιάμης, Χριστοδούλου ΙΙ).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κορτέσης, Τσάμπας, Τριτάρης Αχ., Θεοχαρίδης, Ορλάντο, Αναστασάκης, Μπαρμπαγιάννης, Τζήκο, Λέντζας, Μεζίνι, Ντούπης (Κουσιάς, Πότσης, Βεράκης, Τσίλης, Θωμόπουλος, Σαμαράς, Καραπετσάνης, Ατζελίνο).
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ
Εν τω μεταξύ από τη διοίκηση της Δόξας Αργυροπουλίου ανακοινώθηκε ότι οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του συλλόγου τα οποία θα λειτουργήσουν υπό την εποπτεία του τεχνικού Κώστα Γούλα συνεχίζονται καθημερινά. Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφές-πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στον υπεύθυνο των ακαδημιών Ηλία Μωραΐτη στο τηλέφωνο 6976-793.225.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass