ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (17.30 ΑΛΚΑΖΑΡ)

Σε ρυθμούς Σούπερ Καπ η Λάρισα

ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2011 20:58 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:30
Κι ενώ στους κόλπους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου το μπάχαλο καλά κρατεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας αποδεικνύεται πιστό στο ραντεβού του. Έτσι λοιπόν σήμερα ανοίγει και επίσημα η αυλαία της ποδοσφαιρικής περιόδου στη Λάρισα με τη διεξαγωγή του 5ου αγώνα Σούπερ Καπ που θα ξεκινήσει στις 17.30 στο στάδιο Αλκαζάρ. Αντίπαλοι θα τεθούν ο πρωταθλητής της Α’ Ερασιτεχνικής Αμπελωνιακός (που θα είναι και ο τυπικά γηπεδούχος) και η κυπελλούχος ΕΠΣΛ Ελασσόνα η οποία δίνει το «παρών» για δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο θεσμό (είχε αγωνιστεί και το 2009 ως πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣΛ χάνοντας τότε από τον Τύρναβο με 2-1).
«Πρόκειται για ένα παιχνίδι -γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου» επισήμανε ο τεχνικός των τυπικά γηπεδούχων Τάκης Παραφέστας «γι’ αυτό και η ατμόσφαιρα θα πρέπει να είναι ανάλογη. Είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας και δίνει την ευκαιρία στους δύο αντιπάλους να χαρούν μία πραγματική γιορτή. Παράλληλα αποτελεί τιμή για δύο ομάδες που αναδείχθηκαν κορυφαίες στο νομό την περσινή σεζόν» κατέληξε ο Τάκης Παραφέστας.
Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ελασσόνας, Αλέξης Αλεξανδρής επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Για μας είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Άλλωστε δεν έχουμε την πολυτέλεια να το δούμε διαφορετικά γιατί δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σχεδόν κανέναν ποδοσφαιριστή από αυτούς που αποκτήσαμε τη φετινή σεζόν αφού όλα αυτά τα παιδιά θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τον Σεπτέμβριο».
ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Στο στρατόπεδο του Αμπελωνιακού δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών κι έτσι ο Τάκης Παραφέστας θα έχει στη διάθεσή του 20 συνολικά ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι οι: Κατσίβελος, Κουτής, Κωτούλας, Γκόλτσος, Δαλακώνης, Μούργκας, Τζιαρτζιάνης, Αλεξανδρής, Κακαβίτσης, Κούρος, Συκιώτης, Καρυπίδης, Φτίκας, Κυριάκος, Μπίκος, Γκιόζι, Μαυρίδης, Αλεξόπουλος, Παραφέστας και Μαγγίνης.
Από την άλλη πλευρά ο Αλέξης Αλεξανδρής θα στηριχθεί σε 11άδα ανάγκης αφού στη διάθεσή του θα έχει ουσιαστικά 14 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες.
Πιο συγκεκριμένα, στην αποστολή της Ελασσόνας κλήθηκαν οι Καραΐσκος, Μακρής, Θανάσης, Πουλάκης, Τέγος, Παληγιάννης, Χάμος, Καραγκούνης, Παπαποστόλου, Γκαμπέτας, Χατζηβαλσάμης, Αλεξανδρής, Σεμπίρης, Γκουτζουρέλας και Αλεξούλης.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Αντώνης Ζήλος που θα έχει βοηθούς τους κ. Κώστα Λάκη και Κώστα Ακρίβο, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Αντώνης Κορέστης.
Σε ό,τι αφορά στο φίλαθλο κόσμο από την ΕΠΣΛ ανακοινώθηκε ότι οι φίλαθλοι του Αμπελωνιακού θα βρίσκονται στη θύρα 4 και οι φίλαθλοι της Ελασσόνας στη θύρα 2.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass