ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ

Ανανεωμένος και δυνατός

* Κ. ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ: «ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ»

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2011 21:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:30
Ανανεωμένος και με υψηλές φιλοδοξίες θα παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ο Κεραυνός Παραποτάμου. Οι άνθρωποι του συλλόγου θέτουν ως στόχο μία καλύτερη πορεία από την περσινή με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ακόμα και για τριάδα κάνει λόγο ο προπονητής της ομάδας Κώστας Μπακατσής τονίζοντας ότι αν «η πορεία μας δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση δεν θα πούμε όχι».
«Ξεκινάμε με στόχο να πραγματοποιήσουμε μία αξιοπρεπή πορεία» είπε ο Κώστας Μπακατσής και συνέχισε:
«Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στην προπόνηση κι αυτό είναι στοιχείο ενθαρρυντικό για μένα. Πιστεύω ότι μας περιμένει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνουμε -χωρίς φυσικά να θέλω να μειώσω την αξία των υπόλοιπων παικτών-την παρουσία φέτος του Ζήση Ζιάγκα που σε συνδυασμό με το φυσικό ηγέτη της ομάδας τον Δημήτρη Αβραμούλη θα αποτελέσουν ένα πολύ επικίνδυνο για κάθε αντίπαλο δίδυμο» κατέληξε ο προπονητής του Κεραυνού.
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και πλέον βρίσκεται στο στάδιο των φιλικών αναμετρήσεων και του τελικού μονταρίσματος. Ο Κώστας Μπακατσής βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο του Κεραυνού Παραποτάμου και είναι η μοναδική ομάδα απ’ όλες όσες έχει εργαστεί με την οποία δεν έχει πανηγυρίσει άνοδο κάτι που ευελπιστεί να πραγματοποιήσει στο μέλλον. Η τριετής θητεία του στη Θύελλα κρίθηκε πετυχημένη καθώς σφραγίστηκε με άνοδο όπως και στην ομάδα του Ομορφοχωρίου. Στο ενεργητικό του ωστόσο καταγράφεται και η επταετής παρουσία του στα τμήματα υποδομής του Ομορφοχωρίου απ’ όπου αποχώρησε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων κι ευχαριστεί τους κ. Γιάννη Ευθυμιάδη και Αντώνη Παναγιώτου για την άψογη συνεργασία που είχαν.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Σημαντικές ήταν οι αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ του Κεραυνού Παραποτάμου και οι οποίες αφορούν στους εξής ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν:
Κούκος Αθ. επιθετικός από Ευαγγελισμό, Σακελλαρίου Ν. αμυντικός από Ροδιακό, Πολιτόπουλος Γ. επιθετικός από Αμπελωνιακό, Μπούφης Ηλ. αμυντικός από Νίκη Μιχαήλ, Πέτρου Ν. κεντρικός από Αστραπή Ν.Π., Συρογιάννης Ι. κεντρικός από Αστραπή Ν. Π., Σερίφης Τρ. επιθετικός από Γόννους, Φωλίνας Χρ. κεντρικός από Ομορφοχώρι, Ζιάγκας Ζ. κεντρικός από ΑΕΛ και Μπρατάν Τ. αμυντικός από Ομορφοχώρι.
Η ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ
Μια ξεχωριστή βραδιά για τον Κεραυνό Παραποτάμου θα είναι η Παρασκευή 2/9/2011, καθώς στο γήπεδο του χωριού στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου με την ορχήστρα του Πέγιου Βαγγέλη. Στο τραγούδι θα είναι η Χελιδώνη Ράνια και ο Τόρης Βαγγέλης.
Οι διοργανωτές εγγυώνται μια άκρως διασκεδαστική βραδιά κατά τη διάρκεια της οποίας η διοίκηση του συλλόγου θα τιμήσει όλους τους διατελέσαντες προέδρους της ομάδας από ιδρύσεως της (1970), καθώς και την πρώτη ενδεκάδα του Κεραυνού Παραποτάμου το 1970. Παράλληλα θα υπάρχει ξεχωριστή βράβευση για τους φιναλίστ του κυπέλλου Ε.Π.Σ. Λάρισας (24/03/2011) ποδοσφαιριστές, προπονητή, φροντιστή και υπεύθυνο Τύπου της ομάδας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass