ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 18ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»

Πρεμιέρα με πολλά γκολ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2011 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:31
 Χορταστική σε γκολ ήταν η πρεμιέρα του φετινού 18ου τουρνουά ποδοσφαίρου «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» που διεξήχθη χθες. Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Μαχητής Τερψιθέας με 6-0 ενώ τα περισσότερα συνολικά τέρματα σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Λαρισαϊκού με τον Ηρακλή που έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4. Συνοπτικά τα χθεσινά παιχνίδια της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης:
 
ΑΠΟΛΛΩΝ    3
ΤΟΞΟΤΗΣ      2
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος επιβλήθηκε του Τοξότη με 3-2. Οι «κυανόλευκοι» είχαν την υπεροχή των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και προηγήθηκαν λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Μπέη. Στο 57’ ο Αντωνόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 76’ ο Καρβούνης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Ο Τοξότης αντέδρασε στα τελευταία λεπτά και αρχικά στο 83’ μείωσε σε 3-1 με τον Γ. Τσανά, ενώ στο 88’ ο Γκουγκουλέτσιος διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Ένα δοκάρι με τον Καρατζιόλη είχε ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Αγγελούλης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Πατούνας, Εμμανουήλ, Καρατζιόλης, Σκάκος, Μπαλαμώτης, Καραγκιόζης, Ταστεμερίδης, Καλαμπάκας, Μπόντε, Μπέης, Κορλός (Μαχαίρας, Κολοβός, Αθανασόπουλος, Μπάρδας, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Μιχαλόπουλος, Κωστόπουλος, Στεφανίδης, Καψιώχας, Μαρούδας, Παπαδήμος).
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ρούσσος, Παπαδημητρίου, Ευαγγέλου, Τσανάς Γ., Σπαρτής, Παππάς Ν., Τάκε, Ποπέσκου, Μαύρος, Καραγιάννης, Μπαλαμπάνος (Σούρλας, Γκουγκουλέτσιος, Τσανάς Ζ., Ποπέσκου, Πάσκου, Καραβέλας, Παππάς Α., Κολοβός, Μπιρμπιλούσι, Νανούλης, Μπρούσας).
 
 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   3
ΑΒΕΡΩΦ       2
Διπλή ανατροπή και νίκη για την ομάδα του Πανιωνίου με 3-2 επί του Αβέρωφ. Στον πάγκο των «κυανέρυθρων» κάθισε χθες για πρώτη φορά φέτος ο νέος τεχνικός Θ. Σκύφτας το ντεμπούτο του οποίου στέφθηκε με επιτυχία.
Ο νεοαποκτηθείς Στέλιος Τσινούδης άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό για το Αβέρωφ όμως ο Π. Κίτσας ισοφάρισε για τον Πανιώνιο στο 25’ σε 1-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Στο 60’ ο Ταρταμπούκας έδωσε ξανά το προβάδισμα στο Αβέρωφ, αλλά και πάλι ο δαιμόνιος Π. Κίτσας έφερε στο 75’ το παιχνίδι στα ίσα, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 90’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος χάρισε τη νίκη στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Ένα δοκάρι με τον Δ. Ιορδανίδη είχε ο Πανιώνιος στο 65’.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ιορδανίδης Ν., Βασιλείου Π., Δημόπουλος Γ., Σκέντζας Γ., Καρδαμίλης Δ., Ευθυμίου Μ., Στρατής Β., Κίτσας Π., Ιορδανίδης Δ., Σκέντζας Στ. Στρατινάκης Π., (Κίτσας Ι., Φλώρος Π., Νικολάου Β., Ιορφανίδης Χ., Δαλαμπύρας Δ., Στρατινάκης Π., Ευθυμίου Ν., Σκέντζας Π., Ελιζόπουλος Σ., Ελιζόπουλος Σπ., Βασιλείου Π.).
ΑΒΕΡΩΦ: Παζιάνας Αθ., Μάρκου Γρ., Μάρκου Β., Κλεισιάρης, Παππάς, Καφφές, Μάνθος, Τσινούδης, Ελευθέρογλου Γ., Ανυφαντής Π., Ταρταμπούκας (Αντφαντής Γ., Κυρανούδης, Λιόκος, Γρηγορίου, Τραμπάκουλς, Ελευθέρογλου Τ., Παζιάνας Π., Αποστολόπουλος).
 
ΜΑΧΗΤΗΣ     6
ΟΜΟΝΟΙΑ      0
Ο Μαχητής επικράτησε με το επιβλητικό 6-0 της Ομόνοιας η οποία ωστόσο στάθηκε πολύ άτυχη αφού στο τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αναγκάστηκε να παίξει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω του τραυματισμού του Αλεξανδράκη. Ο άτυχος παίκτης χτύπησε στο κεφάλι και χρειάστηκε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Τώρα σε ότι αφορά στο αγωνιστικό μέρος τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Τσένος 3, Αποστόλου, Μήτρου, ενώ σημειώθηκε και ένα αυτογκόλ.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Βακουφτσής, Ντούγκος, Τάτσιος, Χασιώτης, Χρόνης, Μολάς, Τσένος, Αποστόλου, Πεζής, Μάτος, Μάρκου Κ. (Καραπιπέρης, Μάρκου Δ., Σακογιάννης, Τζιάτζιος, Παπαδημητρίου, Ντάνι, Μήτρου, Παπαρσένος).
ΟΜΟΝΟΙΑ: Τζήμας Ηλ., Ντριβαλάς, Μούτσα, Κολλάτος, Τζήμας Στ., Κολώνας, Γκομοσίδης, Παπαγιαννούλης, Σχοινάς, Κωστούλας Αθ., Καλτσογιάννης (Κωστούλας Κ., Λάνης Β., Δάλλας, Τζήκας Δ., Αλεξανδράκης, Στεφούδης, Τζήκας Αθ.).
 
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ          1
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ        0
Το γκολ του Γωγάκου με διαγώνιο σουτ στο 80’ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Δαμασιακού απέναντι στη μαχητική και νεανική Πελασγιώτιδα.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Σιδερόπουλος, Ματράκης, Λέτσιος Κ., Ιωαννίδης, Δάλλας, Τσιάλτας, Μεσημέρης, Κατσικανής, Σεϊζης Ι., Αντωνόπουλος, Μουσιάρης Ι (Γωγάκος, Πετρίκης, Οικονόμου, Ανδρέου, Γεωργαντζάς, Μπακαϊμης, Λέτσιος Α., Μουσιάρης ΙΙ).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Παπαγιαννόπουλος, Αβδουλάς, Αποστόλου, Κωστούλας, Τέλιος, Τσέλα, Κουδουμάκης, Λαζαρίδης, Γελαλής, Σφύρας, Δανιήλ (Κιος, Μητρούσιας, Καρβούνης, Δόλγυρας, Κουτίνας, Σουρλίγκας, Αγγελής).
 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ       1
ΛΑΡΙΣΑ ’88   2
Με πρωταγωνιστή τον Σαμαρά που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (58’, 61’) η Λάρισα 88’ επικράτησε στο Βιολογικό των Αμπελοκήπων με 2-1. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Θανάση Αθανασόπουλου παρουσίασε ενθαρρυντικά στοιχεία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και κυρίως ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στους κόλπους της ομάδας. Για τους Αμπελόκηπους σκόραρε ο Τσάμπας στο 70’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Τσούρβας, Τσιάμης, Τσάντος, Κατσής, Κουσιάς, Αναστασάκης, Καραπετσάνης, Τριτάρης, Ρίζος, Ντούπης, Μαυρίδης (Μπαρμπαγιάννης, Καλτσάς, Βαϊούλης, Σαμαράς, Πότσης, Ντουρουντάκης, Τσάμπας).
ΛΑΡΙΣΑ ’88: Κυρτσούδης, Μακρής, Σελήνης, Κωνσταντίνου Γ., Τσιούρβας, Ναστούδης, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Β., Σαμαράς, Φίλογλου, Τσούμπικας (Χριστοδούλου Ι, Δουφέκας, Παπακρίβος, Παναγιωτόπουλος, Χριστοδούλου ΙΙ, Ρουκάς, Χλόπτσιος).
 
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 4
ΗΡΑΚΛΗΣ     4
Ανοικτό παιχνίδι, πλούσιο σε τέρματα ήταν αυτό ανάμεσα στο Λαρισαϊκό και τον Ηρακλή οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Νταλαμπύρα, ενώ στο 37’ ο Σκέντζας διπλασίασε τα τέρματα του Λαρισαϊκού για να μειώσει σε 2-1 ο Ζησάκης στο 60’. Ο Λαρισαϊκός ξανά με τον Σκέντζα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ξανά στο 75’, ενώ στο 77’ ο Καραβασίλης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1.
Οι «κυανόλευκοι» αντέδρασαν στα τελευταία λεπτά και με δύο γκολ του Παπαχρήστου στο 80’ και το 85’ μείωσαν σε 4-3, ενώ στο 90’ ο Μιχαηλίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-4.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Κυριάκης, Αλεξανδρής, Παπαναστασίου, Βλησαρούλης, Νταής, Χριστιανίδης, Καραϊσκος, Ζερβούλης, Σελήνης, Νταλαμπύρας, Σκέντζας (Οικονόμου, Καραβασίλης, Ρούμπος, Κόλιας, Αποστολίδης, Γκέκας).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Τσιτρούλης, Καρβούνης, Μούτσιος, Κοτούμπας, Αργυρούλης, Κυριάκος, Φιλίππου, Φακίτσας, Φιλιππίδης, Βρανάς, Ψυμούλης (Μπακαρός, Δολμές, Πιστάλης, Μουτακίδης Δ, Παπαχρήστου, Ζαφειρίου, Ζησάκης, Μουτακίδης Α., Αποστόλου, Μιχαηλίδης).
 
ΟΛΥΜΠΟΣ     3
ΑΡΗΣ 3
Χωρίς νικητή έληξε και το παιχνίδι στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης». Ο Όλυμπος προηγήθηκε στο 15’ με τον Ρουμελιώτη, ισοφάρισε ο Κατσής για τον Άρη στο 20’, ενώ στο 29’ ο Μπούνα έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Όλυμπο. Ο Κατσής «μίλησε» ξανά στο 35’ ισοφαρίζοντας εκ νέου σε 2-2 για να φτάσουμε στο 61’ όπου ο Γκαραβέλας έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον Άρη. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 90’ ο Βάσσος.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τέρπος, Μπόλικα, Γκιάστας, Ζάρας, Βιλανάκης, Παπαγιάννης, Μούμος Κ., Ρουμελιώτης, Γκουζιώτης, Μπούνα, Σαμπάνης Μ. (Βάσσος, Βησσαράκος, Μούμος Γ., Βερβέρας, Φλώρος Π., Τσαγκουρίδης, Βαρσάμης, Βαλδούμας).
ΆΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκουνέλας, Σούμας, Ραπέλι, Καμβούκος, Ακρίβος Δ., Κατσής, Γουργιώτης, Στατήρης, Καραμπούζης, Γκατζούλης, Ναούμης (Ακρίβος Γ., Πατσιούρας, Συκιώτης, Μπατσαράς, Κατσαβριάς, Κουτσιμανής, Γαλαρίδης, Κρεμαστάς, Μαγαλιός, Πολαβέρι, Βλασιάδης, Κόμης, Μπίλης).
 
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ         0
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. Π.        3
Νικηφόρα πρεμιέρα και για την Αστραπή Ν. Πολιτείας η οποία επικράτησε του Βουκεφάλα με 3-0. Τα δύο γκολ του Νίκου Σαπουνά στο 19’ και το 35’ αποτέλεσαν τη βάση για τη νίκη της Αστραπής, ενώ στο 70’ ο Σφέτσος διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστραπή είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ: Παπαχρήστος, Τσιακάρας, Κυριακάκης, Σφυριδάκης, Κλεισιάρης, Ακριβόπουλος, Οικονόμου, Ραπτοτάσιος, Θάνος, Ασημακόπουλος, Ντίστας (Παπαϊωάννου, Παπαλαγάρας, Νίτσα, Σακέλης, Στυλιανού, Αθανασίου, Κοτσίρας).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. Π.: Γκούλιος, Παπάρας, Νούλας, Μαυραντζάς, Σφέτσος Α., Σφέτσος Κ., Γαρουφαλιάς, Ευαγγέλου, Κολιοφούτης, Σαπουνάς Ν., Παπαγεωργίου (Μπάτσικας, Σακοράφας, Αποστόλου, Ραπτοτάσιος, Τάτσιος, Γκόλιας, Καραγιάννης, Τσικρίκης).
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η 2η αγωνιστική της διοργάνωσης θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
1ος όμιλος
Γήπ. Νεάπολης Α’, 17.30: Τοξότης - Όλυμπος Λ.
Γήπ. Νεάπολης Β’, 19.30: Άρης Λ. - Απόλλων
2ος όμιλος
Γήπ. Ανθούπολης, 17.30: Ηρακλής - Πανιώνιος
Γήπ. Ν. Πολιτείας, 17.30: Αβέρωφ - Λαρισαϊκός
3ος όμιλος
Γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Α’, 19.30: Ομόνοια - Βουκεφάλας
Γήπ. «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης», 19.00: Αστραπή Ν.Π. - Μαχητής Τερψ.
4ος όμιλος
Γήπ. Θεσσαλικού, 17.30: Πελασγιώτιδα - Αμπελόκηποι
Γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’, 17.30: Λάρισα ’88 - Δαμασιακός
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass