ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Ρέντζας στον Εργοτέλη

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2011 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:31
 Μια βδομάδα περίπου έμεινε ελεύθερος ο Βασίλης Ρέντζας που ο τεχνικός της ΑΕΛ Κρις Κόουλμαν δεν τον είχε στα πλάνα του(τον άφησαν ελεύθερο οι «βυσσινί») αλλά μάλλον αυτό τον βοήθησε να πάρει προαγωγή καθώς υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με ομάδα της Σούπερ Λίγκα και συγκεκριμένα στον Εργοτέλη που δημιουργεί μια αποικία Λαρισαίων καθώς εκτός του Ρέντζα παίζουν ο Ευαγγέλου και ο Κουτσιανικούλης.
Ο Μελιβοιώτης παίκτης που πέρυσι είχε επτά συμμετοχές με την ΑΕΛ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και η επισημοποίηση της μεταγραφής του έγινε με την παρακάτω ανακοίνωση από την Κρητική ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, πραγματοποιώντας ακόμα μία επένδυση για το μέλλον, ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου ποδοσφαιριστή Βασίλη Ρέντζα για τα επόμενα πέντε χρόνια".
Mετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Βασίλης Ρέντζας, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εργοτέλη. Ήδη αισθάνομαι μέλος αυτής της οικογένειας. Απέρριψα προτάσεις άλλων ομάδων διότι ήθελα πολύ να συνεχίσω την καριέρα μου στον Εργοτέλη, καθώς εκτιμώ τον πρόεδρο και τον προπονητή. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω εκείνους που με επέλεξαν".
Πάντως η απόφαση να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ ο Βασίλης Ρέντζας και η λύση του συμβολαίου του έχει αρκετό παρασκήνιο...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass