ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ 18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»

Όλυμπος και Ηρακλής στον τελικό

ΟΜΑΛΑ ΚΥΛΗΣΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΚΓΗΝΙΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2011 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:33
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Όλυμπος και Ηρακλής θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο φετινό 18ο τουρνουά ποδοσφαίρου «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» καθώς επικράτησαν χθες στα ημιτελικά της διοργάνωσης των Μαχητή με 6-5 στα πέναλτι (2-2 κ.α., 3-3 παρ.) και Αμπελοκήπων με 1-0 αντίστοιχα. Ο τελικός της διοργάνωσης ορίσθηκε να διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στο Α.Κ. «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» (18.00).
Αναλυτικά οι χθεσινοί ημιτελικοί:
ΜΑΧΗΤΗΣ     5
ΟΛΥΜΠΟΣ     6
Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο Νεάπολης ανάμεσα στον Μαχητή Τερψιθέας και τον Όλυμπο αφού οι δύο ομάδες αναγκάστηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στη ρουλέτα των πέναλτι. Εκεί πρωταγωνίστησε ο τερματοφύλακας των κυανέρυθρων Τέρπος που απέκρουσε το έβδομο και τελευταίο πέναλτι του Μαχητή χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 6-5. Νωρίτερα στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, ενώ ισόπαλη με σκορ 3-3 έληξε και η παράταση.
Ο Όλυμπος ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του ανοίγοντας μόλις στο 2ο λεπτό το σκορ με τον Γκουζιώτη που φέτος δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.
Η απάντηση του Μαχητή που είχε την κυκλοφορία της μπάλας ήρθε στο 23’ με τον Μάρκου Κ., ενώ στο 43’ ο Μάτος έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα της Τερψιθέας.
Ο Όλυμπος που στην επανάληψη ξεκίνησε δυνατά απειλώντας τον αντίπαλό του στο 50’ κέρδισε πέναλτι με τον Βιλανάκη το οποίο αξιοποίησε ο Γκουζιώτης ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Χασιώτης με κόκκινη κάρτα.
Ο Όλυμπος δεν κατάφερε στη συνέχεια να αξιοποιήσει την αριθμητική του υπεροχή αν και στο 65’ είχε ένα οριζόντιο δοκάρι με τον Βιλανάκη, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 85’ όταν ο Τσουγκουρίδης έκλεψε την μπάλα από τον Χρόνη όμως σούταρε βεβιασμένα άουτ.
Έτσι το 2-2 παρέμεινε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάει στην παράταση. Στο 94’ ο Πεζής με ωραίο πλασέ πέτυχε το 3-2 για τον Μαχητή όμως ο Όλυμπος αντέδρασε άμεσα και στο 96’ ισοφάρισε σε 3-3 με τον Τσουγκουρίδη. Στο 110’ ο Κ. Μάρκου είχε οριζόντιο δοκάρι σε μακρινό σουτ.
Τελικά το 3-3 διατηρήθηκε και με τη συμπλήρωση των 120 λεπτών κι έτσι οι δύο ομάδες αναγκάστηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.
Εκτελέστηκαν συνολικά 14 πέναλτι (επτά για κάθε ομάδα) και ο Μαχητής αστόχησε σε δύο πέναλτι, ενώ ο Όλυμπος σε ένα παίρνοντας έτσι τη νίκη με 6-5 (στα πρώτα πέντε πέναλτι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4).
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Βακουφτσής, Ντούγκος, Τάτσιος, Χασιώτης, Χρόνης, Μολάς, Τσένος, Αποστόλου, Βεργής, Μάτος, Μάρκου Κ. (Μάρκου Δ., Σακογιάννης, Καραπιπέρης, Τζιάτζιος, Πεζής, Μήτρος).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τέρπος, Μπόλικα, Μούμος Κ., Ζάρρας, Καπετάνιος, Βιλανάκης, Βάσσος, Μπούνα, Γκουζιώτης, Ρουμελιώτης, Σαμπάνης (Τσουγκουρίδης, Βαλδούμας, Παπαμάνος, Μούμος Γ., Καραγκούνης, Βερβέρας, Φούκης).
 
ΗΡΑΚΛΗΣ     1
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ       0
Η αγωνία χτύπησε κόκκινο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού όταν μι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Ηρακλή οι Αμπελόκηποι κέρδισαν πέναλτι το οποίο κλήθηκε να εκτελέσει ο Καλτσάς. Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι έτσι το 1-0 διατηρήθηκε χαρίζοντας τη νίκη στον Ηρακλή.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι είχε πετύχει ο Ζαφειρίου με κεφαλιά στο 71’, ενώ ένα δοκάρι είχε ο Καρβούνης στο α’ ημίχρονο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τσιτρούλης, Κοτούμπας, Καρβούνης, Μάγγος, Αργυρούλης, Βρανάς, Παπαχρήστος, Ζαφειρίου, Ψυμούλης, Ζησάκης, Φιλιππίδης (Φιλίππου, Μιχαηλίδης, Ντελόπουλος, Τσακμακίδης, Φακίτσας).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Σαμαράς, Τσάντζος, Μπαρμπαγιάννης, Κατσής, Κουσιάς, Καραπετσάνης, Βαϊούλης, Τσίλης, Τσάμπας, Αναστασάκης, Ντούπης (Μαυρίδης, Καλτσάς, Τριτάρης Β., Τριτάρης Αχ., Πότσης, Μπίμπας, Τσιάμης).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass