ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ(18.00)

«Φλερτάρουν» με το τρόπαιο

* ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «Δ.ΚΟΥΚΟΛΙΤΣΙΟΣ-Δ. ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2011 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:35
Ολοκληρώνεται σήμερα το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΕΛ στη μνήμη των αδικοχαμένων ταλαντούχων Λαρισαίων ποδοσφαιριστών Δημήτρη Κουκολίτσιου και Δημήτρη Μουσιάρη.
Στις 18:00 στο γήπεδο που φέρνει το όνομά τους, θα διεξαχθεί ο τελικός του 18ου τουρνουά, όπου φιναλίστ είναι ο Όλυμπος Λάρισας με τον Ηρακλή Λάρισας.
Στα ημιτελικά ο Όλυμπος απέκλεισε στα πέναλτι τον Μαχητή Τερψιθέας κερδίζοντας με σκορ 6-5, ενώ ο Ηρακλής επικράτησε του Α.Ο. Αμπελοκήπων με 1-0.
Αναμένεται να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι και ο νικητής πιθανότατα να αναδειχτεί στις λεπτομέρειες, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν στο ρόστερ τους έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Ο Όλυμπος Λάρισας αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας και προπονητής του είναι ο Μάκης Αλεξούδης, ενώ ο Ηρακλής ανέβηκε φέτος στη Β’ ΕΠΣΛ και την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας έχει ο Χρήστος Αγγελής.
Συνολικά από την αρχή συεμμετείχαν 16 ομάδες από τη Λάρισα και ο Δαμασιακός, σωματείο στο οποίο αγωνίστηκε ο Δημήτρης Μουσιάρης
* Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Θωμάς Κουκλομένος, που θα έχει συνεργάτες τους Νίκο Γκαραβέλη, Νίκο Καραγιάννη, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Αγγελούλης.
* Σε νικητή και ηττημένο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα απονεμηθούν κύπελλα, ενώ θα δοθούν πλακέτες στο διαιτητικό τρίο και στον 4ο διαιτητή, του σημερινού τελικού.
* Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση ισοπάλου αποτελέσματος, θα γίνει ημίωρη παράταση και εάν δεν αναδειχτεί πάλι νικητής, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass