ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ (17:30)

Στο Πετρωτό αγωνίζεται ο Πυργετός

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2011 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:37
Δύο ομάδες που θα βρεθούν αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, η Θύελλα Πετρωτού και ο Α.Σ. Πυργετού, θα αγωνισθούν σήμερα σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του Πετρωτού, στις 17:30.
Η τρικαλινή ομάδα που έχει έντονο το λαρισινό χρώμα, με δέκα παίκτες της να είναι από τη Λάρισα, όπως και ο προπονητής της Κώστας Κολομητρούσης, σιγά-σιγά «δένει» σαν ομάδα, αλλά ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να ξεκινήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα.
Από την άλλη πλευρά το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κάτω Ολύμπου δείχνει πάρα πολύ δυνατό στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια, ενώ προκρίθηκε και στο κύπελλο της Ε.Π.Σ.Λ., κερδίζοντας στο Μακρυχώρι τον Αετό, με σκορ 4-1.
Αν μη τι άλλο ο τεχνικός του Κώστας Κατσάρας και όλοι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν καθημερινά με πολύ μεράκι και σε συνθήκες άριστες, δείχνοντας ότι φέτος μπορεί ο Πυργετός να κάνει το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.
Όλοι τους όμως κρατάνε χαμηλούς τόνους, γιατί μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα φανεί το αποτέλεσμα της σκληρής έως σήμερα δουλειάς, που γίνεται σε ένα περιβάλλον ιδανικό για ποδοσφαιρικό σύλλογο.
Αναμένεται λοιπόν σήμερα να γίνει ένα αρκετά καλό παιχνίδι στο γήπεδο του Πετρωτού και ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει να ευχαριστηθεί από το θέαμα που θα προσφέρουν και οι δυο.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass