Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Ικανοποίησε μόνο για ένα ημίχρονο

*ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2011 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:37
Ικανοποίησε κατά το ήμισυ ο Τύρναβος 2005 στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό, που ήταν το δεύτερο δυνατότερο τεστ μετά από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής.
Η τυρναβίτικη ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά καλή στο πρώτο μέρος όπου κράτησε το 0-0, αλλά στην επανάληψη συνάντησε αρκετές δυσκολίες καθώς δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους φιλοξενούμενους και έχασε με 1-0.
Απέναντι λοιπόν σε ένα σωματείο της Football League που ήταν πολύ δυνατό στην άμυνα, οι παίκτες του Τυρνάβου προσπαθούσαν μεν φιλότιμα, όμως επιθετικά δεν μπόρεσαν να βρουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του γκολκίπερ Καρακούτση.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας χρησιμοποίησε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές και ασφαλώς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και τι πρέπει να γίνει στην συνέχεια, για να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες εντόπισε.
Το επόμενο φιλικό ματς είναι με τον Αετό στη Σκύδρα την ερχόμενη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα, καθώς αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με την ομάδα Νέων της ΑΕΛ.
Επίσης, αναβλήθηκε και το τουρνουά που επρόκειτο να γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι, λόγω αδυναμίας συμμετοχής δύο εκ των τεσσάρων ομάδων που είχαν προσκληθεί. Θα γίνει δε σε ημερομηνία που θα οριστεί αργότερα.
* Να σημειώσουμε ότι εξετάζεται και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί φιλικό με τη Νίκη Βόλου, κάτι που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass