ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ(17:30)

Με τη Θύελλα παίζει ο Οικονόμος

* ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2011 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:37
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα δώσει δυο ακόμη φιλικά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, καθώς οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο στο πρωτάθλημα της Football League 2 και στο κύπελλο Ελλάδος, θα καθυστερήσουν πολύ ακόμη όπως φαίνεται.
Σήμερα λοιπόν οι «Πράσινοι» θα αγωνιστούν στο Πετρωτό Τρικάλων με την ομάδα της Θύελλας , που προπονητής της είναι ο Κώστας Κολομητρούσης και στο ρόστερ της συμπεριλαμβάνονται δέκα Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές.
Θα είναι ένα καλό τεστ για τον Οικονόμο και ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του και θέλει να αγωνιστούν με σοβαρότητα, απέναντι σε ένα σωματείο της Δ Έθνικής κατηγορίας.
Επίσης, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:30 το απόγευμα ένα νέο δυνατό φιλικό ματς στην Κοζάνη με την τοπική ομάδα.
Πάντως στον Οικονόμο Τσαριτσάνης όπως άλλωστε και σε όλες τις ομάδες επέρχεται ψυχολογική κυρίως κούραση στους ποδοσφαιριστές, μετά την αβεβαιότητα που υπάρχει για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα.
Ήδη έχουν ξεπεράσει τους δυο μήνες και εικάζεται ότι μπορεί το πρωτάθλημα να ξεκινήσει αν όλα πάνε καλά τα δεύτερο εικοσαήμερο του Οκτωβρίου , εφόσον ξεκαθαρίσει φυσικά το τοπίο πρώτα στη Σούπερ Λίγκα και μετά στην Football League.
Αν παραταθεί και άλλο η ημερομηνία έναρξης, τότε οι προπονητές θα πρέπει να κάνουν νέα πλάνα για τον…Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο , την ώρα που όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη θα φτάνουν κοντά στο φινάλε του πρώτου γύρου...
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass