ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΚΑΣ –ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΛΛΑΣ:

«Θα παίξουμε για τον Αποστόλη»

ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (17.30) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2011 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
 «Ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα πρωταθλητής. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ». Αυτά τα λίγα λόγια θα αφιερώσουν στη μνήμη του Αποστόλη Παπαγεωργίου οι πρώην συμπαίκτες του στη μικτή εφήβων της ΕΠΣΛ, στο σημερινό αγώνα τιμής που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αμπελώνα (17.30) με αντιπάλους την περσινή πρωταθλήτρια του ομίλου της μικτή Εφήβων της ΕΠΣΛ και τον Αμπελωνιακό.
Με τη φωτογραφία του Αποστόλη να σηκώνει το κύπελλο αποτυπωμένη στις φανέλες τους και τον αριθμό 3 που είχε στην ομάδα του τον Αμπελωνιακό οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη ενός νέου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ενός νέου που όπως τονίζουν οι φίλοι του ξεχώριζε για το ήθος και τον χαρακτήρα του.
«Ο Αποστόλης ήταν για όλους ένα χαρούμενο παιδί, με πολλή ενέργεια και αγάπη για το ποδόσφαιρο! Ήταν ένα αγόρι με αρχές, αξίες, στόχους, οράματα, ιδέες! Ήταν ένα παιδί που δεν φοβόταν να πει τη γνώμη του και στήριζε πάντα τα όσα έλεγε» υπογράμμισε ο στενός του φίλος Παναγιώτης Νάκας και πρόσθεσε:
«Χαρακτηριζόταν για το πάθος και την επιμονή του σε όλους του τομείς. Ποτέ δεν έκανε ανούσια πράγματα και συνεχώς δεχόταν τις συμβουλές από τον κύκλο του για μια καλύτερη επιλογή στα προβλήματά του. Πάντα μας έκανε να αισθανόμαστε μοναδικοί κοντά του. Όλοι θα τον θυμόμαστε ως έναν άγγελο!
Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στους γονείς, στην αδερφή και στους υπόλοιπους συγγενείς του. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΕΠΣΛ, στους προπονητές των μικτών ομάδων, στον Αμπελωνιακό, τον ΣΕΠΛ και σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση του σημερινού αγώνα» κατέληξε ο Παναγιώτης Νάκας.
Ένας άλλος συμπαίκτης του, ο τερματοφύλακας Χρήστος Ντάλας μας είπε:
«Θέλουμε να εξάρουμε τον χαρακτήρα του Αποστόλη γιατί ήταν ένα πολύ καλό παιδί και να δώσουμε παράλληλα θάρρος και κουράγιο στους δικούς του να ξεπεράσουν όσο γίνεται το χαμό του. Θα τον θυμόμαστε πάντα».
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ
ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ
Για το σημερινό φιλικό παιχνίδι από τον προπονητή της μικτής Νέων ΕΠΣΛ, Τάσο Μπεριτζά κλήθηκαν οι παρακάτω παίκτες:
Κούτσικος, Καραγκιόζης, Κορλός, Καλαμπάκας (Απόλλων Λάρισας), Σουπεκιώτης, Τάσσιος, Ματούλας (Αετός Μακρυχωρίου), Καλπίας, Μπρούτσος (Τοξότης Λάρισας), Σελήνης, Νταής (Λαρισαϊκός), Λίταινας Β., (Αναγέννηση Καλοχωρίου), Λούγκος Ν., Σουλιώτης, (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Ντάλλας, Λάιος (ΠΑΕ Τύρναβος), Νάκας (Δαμασιακός), Γκαραλιάκος (Α.Σ. Πυργετός), Γκαλγκανόπουλος (Δήμητρα Γιάννουλης), Αλεξούλης (Π.Ο.Ε.), Δημητρέλης (Ακ. Γ. Πλίτση), Ντόκος Χρ. (Αναγέννηση Ευαγγελισμού), Τσιτουρτζής (Μαχητής Τερψιθέας), Κορομηλάς (U 20-ΑΕΛ), Σιαφαρίκας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Ντουρουντάκης (Α.Ο.Αμπελόκηποι), Αλεξόπουλος Αχ. (Αμπελωνιακός).
Οι προαναφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 4:00 μ.μ.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass