ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Νίκη με βαρύ τίμημα

* ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ 1-0 ΤΟΥ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2011 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
Φιλική νίκη, με βαρύ ενδεχομένως τίμημα, σημείωσε χθες ο Α.Σ. Πυργετού, υποτάσσοντας με 1-0 τον Α.Ο. Καρδίτσας, σε ένα παιχνίδι που σκιάστηκε από την αποχώρηση, λόγω τραυματισμού, του Κώστα Γρηγορίου στο 9’, ύστερα από αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Μεσιακάρη. Ο 28χρονος μέσος αντικαταστάθηκε σφαδάζοντας από τον πόνο, ενώ η σοβαρότητα του τραύματός του αναμένεται να γίνει γνωστή σήμερα ή αύριο, μόλις υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν περισσότερο προϋποθέσεις για να σκοράρουν, με πιο χαρακτηριστικές το δοκάρι του Κωστούλα στο 55’, αλλά και τα δύο τετ-α-τετ του Τσατσαλίδη που ακολούθησαν, με νικητή όμως στις μονομαχίες τον Καρδιτσιώτη τερματοφύλακα Τρούκη. Τελικά, στο 84’ ο Αγιώτης επιθετικός εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην άμυνα των φιλοξενουμένων, έγινε κάτοχος της μπάλας και την έστειλε εύκολα πλέον στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-0.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Λάμπρος Βλιώρας, ο οποίος ζήτησε την αντικατάσταση του Μεσιακάρη, που υπέπεσε στο 12’ και σε δεύτερο επικίνδυνο μαρκάρισμα, ενώ ορθές υποδείξεις είχαν οι βοηθοί Αδάμος Γεωργίου - Αχιλλέας Νίκζας.
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Κώστας Κατσάρας): Μπαταβάνης (46’ Μπρέλλας), Γκαμπέτας (58’ Γιαννακόπουλος), Φιλιππούλης (46’ Γκουγκούδης), Κολοβός (58’ Μαντζαφούλης), Καρλιάμπας (46’ Δούκας), Γ. Κουρδής (74’ Πότσης), Γρηγορίου (9’ λ.τ. Κωστούλας - 74’ Τσιαλέμης), Νάστας (58’ Ζαφειρίου), Προβίδας (46’ Τσατσαλίδης), Μάγγος, Ελευθεριάδης (74’ Τριτάρης).
Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Θάνος Θεοδώρου): Τρούκης, Κωστόπουλος (86’ Τσιρογιάννης), Κουτρούλιας (58’ Τσαρτσαράς), Πάτρας (73’ λ.τ. Καραγιώργος), Κουκούλης, Γκόλιας, Μεσιακάρης (12’ Κόκκινος - 89’ Καλουδιώτης), Παππάς, Κρανιώτης, Ταχτιντής (61’ Βασιλόπουλος), Τσέλιος (58’ Ζαραμπούκας).
* Επόμενος φιλικός αγώνας για τους Πυργετινούς είναι αυτός της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, οπότε θα υποδεχτούν τον Τύρναβο 2005.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
Αγωνιστική δράση υπάρχει σήμερα και για τους παλαιμάχους του Α.Σ. Πυργετού, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι στις 5 μ.μ. με την αντίστοιχη ομάδα της Κάρκοβο Ουγγαρίας, που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Βόρειο Ελλάδα.
ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΗ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ
Ανοιχτή έμεινε η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος στη Δ’ Εθνική, καθώς μετά από εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, η σέντρα θα πρέπει να γίνει ως το τέλος του Οκτωβρίου.
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Δ’ Εθνικής της Ομοσπονδίας ζητήθηκε η άποψη του προέδρου, προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Οι εκκρεμοδικίες των ομάδων της Football League και της Football League 2 συνεχίζονται, ενώ η ΕΕΑ δεν έχει δώσει άδεια συμμετοχής σε 17 επαγγελματικές ομάδες, που αν δεν την εξασφαλίσουν θα υποβιβαστούν αυτόματα στη Δ’ Εθνική.
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος τόνισε πως είναι προτιμότερο να καθυστερήσει λίγο η έναρξη, γι’ αυτό πρότεινε να δοθεί μια προθεσμία με την 30ή Οκτωβρίου να είναι η καταληκτική ημερομηνία.
Αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα έχουν περιθώριο ως τα μέσα περίπου του Οκτωβρίου να δηλώσουν συμμετοχή, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως δεν θα υπάρξει παράταση στην αποπληρωμή των χρεών, με την προθεσμία να λήγει στις 28/9. Αξίζει να σημειωθεί πως τέσσερις από τις οκτώ ομάδες που είχαν οφειλές, τις κατέβαλαν και πήραν κανονικά θέση στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τις κληρώσεις των ομίλων της Δ’ Εθνικής, που είχαν οριστεί για το τριήμερο 2,3 και 4 Οκτωβρίου, βρίσκονται κι αυτές στον... αέρα. Μόνο η κλήρωση του 10ου ομίλου θα διεξαχθεί κανονικά, στις 2 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, καθώς ο κρητικός όμιλος δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass