ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β΄ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πρώτες νίκες για Λάρισα ΄88, Μελισσοχώρι

*ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (2-1) ΚΑΙ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (3-1), ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2011 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:39
 Τις πρώτες τους φετινές νίκες στο πρωτάθλημα της Β΄τοπικής κατηγορίας και στον 1ο όμιλο πέτυχαν προχθές, Λάρισα ΄88 και Αστέρας Μελισσοχωρίου.
Σε παιχνίδια για την 2η ημέρα του πρωταθλήματος επικράτησαν του Αετού Αμυγδαλέας με 2-1 και της Πελασγιώτιδας 3-1, αντίστοιχα.
Αναλυτικά τα δυο παιχνίδια, έχουν ως ακολούθως:
ΛΑΡΙΣΑ ΄88 2
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ 1
Σε αγώνα που διεξήχθη  στο γήπεδο της Ανθούπολης, η Λάρισα ΄88 κέρδισε τον Αετό Αμυγδαλέας με σκορ 2-1.
Ο Αετός προηγήθηκε στο 3΄με γκολ που σημείωσε ο Δημήτρης Σιούτας, αλλά στο 40΄ο Φίλογλου ισοφάρισε για τη Λάρισα ΄88 σε 1-1.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 77΄, ο Τζούμπικας με ωραία ενέργεια χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καλφούντζος, για την διαιτησία του οποίου εξέφρασαν παράπονα οι της Αμυγδαλέας, υποστηρίζοντας ότι δεν καταλογίστηκαν δυο πέναλτι υπέρ τους, ενώ παράλληλα ο ρέφερι ανέχθηκε-όπως είπαν- το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Βοηθοί ήταν οι κ. Βαλιώτης Χ., Ζαχαρός.
ΛΑΡΙΣΑ ’88 (Θ. Αθανασόπουλος): Κυρτσούδης, Μακρής, Παπακρίβος, Τσιούρβας, Ευθυμίου, Τζούμπικας, Κωνσταντίνου Γ., Φίλογλου, Ζάχος, Κωνσναντίνου Β., Σαμαράς. Έπαιξαν και οι: Καλαμάς, Χριστοδούλου Κ., Χριστοδούλου.
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Γ. Πολύζος): Παπαϊωάννου, Παπακωστούλης, Παζάρας, Μητράκας, Μπάγκας, Λιούτας (60΄Μακρίδης), Σιούτας Δ., Σιούτας Κ., Ανδριανόπουλος, Πολύζος, Καραμπέτσος (75΄Οικονόμου).
 
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 1
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ 3
Ανώτερος ο Αστέρας Μελισσοχωρίου και αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επικράτησε στο γήπεδο του Θεσσαλικού της Πελασγιώτιδας, με σκορ 3-1.
Οι νικητές προηγήθηκαν στο 30΄με τον Παϊτέρη και ισοφάρισε για την Πελασγιώτιδα ο Μάριος Κωστούλας στο 35΄, σε 1-1, ενώ στο 37΄ο ίδιος παίκτης είχε και ένα δοκάρι. Στο 43΄οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη, του Κώστα Σαλαβέρη.
Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου αξιοποίησε την αριθμητική υπεροχή που είχε και κατάφερε να σημειώσει δυο ακόμη τέρματα στο 60΄με τον Φώτο και στο 65΄ με τον Αργύρη, παίρνοντας τους τρεις πρώτους βαθμούς, ενώ η Πελασγιώτιδα έχασε πολλές ευκαιρίες και στις δυο πρώτες αγωνιστικές ακόμη δεν πήρε βαθμό.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Σουλιώτης
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ(Κώστας Τζουρτζουκλής : Κιός, Αβδουλάς, Τέλιος, Καρβούνης, Τσέλα, Τσόγιας, Αποστόλου(60΄Αγγελής), Σαλαβέρης, Γελαλής (40΄Χατζηθεοδώρου), Δανιήλ, Κωστούλας (75΄Κουδουμάκης),
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Νίκος Αργυρούλης): Ζουμπουρλάς, Χονδροδήμος, Σιδέρης, Καψάλης, Πούγγουρας, Αργύρης, Φώτος, Λιάκος, Καψιώχας, Παϊτέρης, Τσούτσας. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Κελεπούρης, Πετράκης, Βασιλείου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass