ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ(17:00)

Ο Πυργετός φιλοξενεί τον Τύρναβο 2005

* ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2011 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:39
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 5 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Κάτω Ολύμπου, όπου ο Α.Σ. Πυργετού θα φιλοξενήσει την ομάδα του Τυρνάβου 2005.
Πάντα τα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων συγκέντρωναν το ενδιαφέρον των φιλάθλων και το ίδιο αναμένεται ότι θα γίνει και στη σημερινή συνάντηση, ανεξάρτητα εάν τους χωρίζει μια κατηγορία και τον φιλικό χαρακτήρα που έχει.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Πυργετού δείχνει έως τώρα μια πολύ καλή εικόνα και θα είναι όπως δείχνουν τα πράγματα, εκ των πρωταγωνιστών στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας.
Στην ομάδα υπάρχουν αξιόλογοι και έμπειροι ποδοσφαιριστές που μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού και να οδηγήσουν το σωματείο στην παραπάνω κατηγορία.
Από την άλλη πλευρά ο Τύρναβος 2005 έχει επίσης μια καλή παρουσία στα περισσότερα φιλικά που έχει δώσει και παρουσιάζει ένα ομοιογενές σύνολο που μπορεί και πάλι να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων Κώστας Κατσάρας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Γρηγορίου-πρώην παίκτης του Τυρνάβου- ο οποίος τραυματίσθηκε στον αγώνα με τον Α.Ο.Κ.
Αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για τον Αμπελωνίτη μέσο ότι υπέστη ρήξη συνδέσμων, αλλά ευτυχώς ο τραυματισμός του είναι σχετικά ελαφρύτερος και σήμερα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραύματός του.
Αυτό ίσως και να είναι κατά κάποιο τρόπο και το μεγαλύτερο κέρδος από την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς αναμένεται μέχρι τότε ο Γρηγορίου να είναι ετοιμοπόλεμος.
Το ερχόμενο Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 5 το απόγευμα, ο Πυργετός θα υποδεχθεί τους Νέους της ΑΕΛ, ενώ θα ακολουθήσουν δυο φιλικά παιχνίδια στη Μαγνησία, το πρώτο την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο Βόλο με τη Νίκη και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στη Νέα Αγχίαλο με τον Πύρασσο.
Στις 19-20 Οκτωβρίου θα υπάρχει υποχρέωση για το κύπελλο της ΕΠΣΛ και εν συνεχεία το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα, μετά τις εξελίξεις που θα σημειωθούν σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
Όσον αφορά τώρα στον Τύρναβο 2005, ο τεχνικός του Μιχάλης Ζιώγας θα χρησιμοποιήσει σήμερα όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες και θέλει να δει τι αντιδράσεις θα έχουν απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα.
Να σημειώσουμε ότι ο Τύρναβος θα παίξει την ερχόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο δημοτικό γήπεδο της πόλης με τον Ατρόμητο Περιστερίου(ομάδα Δ Έθνικής), στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δυο πόλεων και των δυο δήμων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass