ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Ποδοσφαιρική γιορτή στους Αγ. Αναργύρους

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2011 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:39
Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά παλαιμάχων στους Αγ. Αναργύρους που διοργάνωσαν οι βετεράνοι του τοπικού Ατρομήτου οι οποίοι σύντομα θα ιδρύσουν το δικό τους σύλλογο.
«Αυτή η ημέρα ήταν μια γιορτή για το ποδόσφαιρο. Ήταν μια εκδήλωση για να τιμήσουμε την προσπάθεια όλων αυτών που δημιούργησαν και δημιουργούν μέχρι σήμερα, μέσα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το δικαίωμα όλων στο άθλημα του ποδοσφαίρου και όχι στην επιχείρηση - εκμετάλλευση των λίγων - επιχειρηματιών, εκεί που οι επιχειρηματίες έχουν τον πρώτο λόγο, το κράτος και οι κυβερνήσεις τους στηρίζουν» επισήμανε από την πλευρά του ο επικεφαλής των παλαιμάχων του Ατρομήτου Βασίλης Σταμουλάκης μιλώντας για το σκοπό της διοργάνωσης και πρόσθεσε:
«Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν και συνέβαλαν λίγο ή πολύ στην εκδήλωση αυτή, από όποια θέση κι αν βρέθηκαν, του οργανωτικού ή του αθλούμενου.
Η ομάδα του Ατρομήτου υπήρχε και πριν το 1960 συμμετέχοντας σε τοπικούς αγώνες ανεπίσημα. Από το 1960-’61 αγωνίζεται στα επίσημα τοπικά πρωταθλήματα.
Με την τελευταία τους εμφάνιση και παρουσία, οι παλαίμαχοι δίκαια είναι οι νικητές απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο, το χρόνο.
Φόρεσαν τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας βετεράνοι ποδοσφαιριστές τεσσάρων δεκαετιών, του ’60, του ’70, του ’80, του ’90 και του 2000».
ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Όσο για τους παλαίμαχους του Ατρομήτου, που ήταν οι διοργανωτές της εκδήλωσης - τουρνουά, αποφάσισαν τη ίδρυση συλλόγου και καλούν όλους όσοι δεν συμμετείχαν στην εκδήλωση να δηλώσουν συμμετοχή.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει η εκλογή προσωρινής διοικούσας επιτροπής και θα προγραμματιστεί Γ.Σ. Παράλληλα θα οργανωθούν και αγώνες με άλλους συλλόγους παλαιμάχων.
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά διεξήχθησαν μετά από κλήρωση, τους παρακάτω αγώνες, διάρκειας 30’:
ΣΕΠΛ-Ατρόμητος      3-0
Παναγροτικός.-Ελασσόνα    0-3
Ατρόμητος-Παναγροτικός     2-0
Ελασσόνα-ΣΕΠΛ      0-4
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ανά ομάδα ήταν η παρακάτω:
ΣΕΠΛ: Κορδίστας, Κυρανούδης, Τραμπάκουλας, Τσάκος, Ακριβούλης, Λακερδάς, Μπεριτζάς, Γαραζανάκης, Κώτσιος, Λόης, Διαμαντάς, Στεργιόπουλος, Πάσχος, Σκουλίδης, Αλεξούδης, Μπανταλέξης, Χύτας, Κύρκος, Παπαδόπουλος.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Σδάνης, Γελαδάρης, Θωμάς, Γαβριήλ, Ζυγογιώργος, Βίτκος, Μαρτινας, Νάτσιος, Ντελής, Τσότσας, Νταρης, Γκαβρης, Τσουράκης, Κόμης, Κλεισιάρης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Γκολέμας Π., Δεληζώνας Β., Μπαντούλης Αθ., Καρλιγκιώτης Π., Παπακωνσταντίνου Δ., Παπαδημητρίου Αχ., Μπαλκούλης Χρ., Σουλτσιώτης Αλ., Μπαζάνας Αχ., Μπαζανας Ν., Σταυροθεόδωρος Κ., Παναγιώτου Δ., Μπαζάνας Ι., Σταμουλάκης Χρ., Σταμουλάκης Β., Ζαμπανιώτης Κ., Βερνιώτης Γ., Βολιώτης Β., Κίτσιος Π., Σκαπέρδας Χρ., Ευαγγέλου Αρ., Μπόμπολας Αχ., Βαρδάκας Αθ.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Χονδρονάσιος Ι., Μπαντούλης Θ., Νικολακούλης Ντ., Μπαντούλης Ανδρ., Κουλιόπουλος Αρ., Βουδάλας Στ., Νέστορας Φ., Κατσανούλης Θαν., Λιμτσιούλης Θεόδ., Ψαθάς Π., Γιωτάκης Γ., Κουλιόπουλος Αχ., Ευαγγέλου Αρ.
*Οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου Αγ. Αναργύρων ευχαριστούν τη διοίκηση του συλλόγου για την άψογη υποδοχή, φιλοξενία και προετοιμασία του γηπέδου και των αποδυτηρίων και την απονομή αναμνηστικών για κάθε ομάδα και ατομικών επαίνων σε κάθε ποδοσφαιριστή, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού - Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, για την οικονομική χορηγία της εκδήλωσης, τον προπονητή με τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, που μαζί με τους φιλάθλους δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια των τεσσάρων αγώνων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass