ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Αυτόν τον Τύρναβο θέλουν να βλέπουν

* ΖΙΩΓΑΣ: «ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ»

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2011 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:39
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Την καλύτερη φετινή του έως τώρα εμφάνιση πραγματοποίησε προχθές το απόγευμα στον Πυργετό ο Τύρναβος 2005, ο οποίος σε φιλική αναμέτρηση επικράτησε της τοπικής ομάδας, με σκορ 5-2.
Αυτό τον Τύρναβο θέλουν να βλέπουν φίλαθλοι, αλλά και παράγοντες του σωματείου, που βρέθηκαν στο γήπεδο του Κάτω Ολύμπου, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Μπρέζα και βέβαια ενθουσιάστηκαν από την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές.
Τα εύσημα απονέμει στους παίκτες και ο τεχνικός, Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Σίγουρα τα παιδιά είχαν μια πολύ καλή παρουσία και έδειξαν την επαγγελματική συνέπεια που τους διέπει, παρά το γεγονός ότι συνεχώς παίζουμε φιλικά παιχνίδια και σχεδόν συμπληρώνουμε τους τρεις μήνες προετοιμασίας.
Είχαμε ως αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα και η εμφάνιση μας δίνει αισιοδοξία , γιατί υπάρχουν περιθώρια προκειμένου να αποδώσουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο.
Θέλω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και πρέπει να κρατάμε μέσα από μεγάλες νίκες τα θετικά στοιχεία, αλλά και να εντοπίζουμε τις τυχόν αδυναμίες που υπάρχουν.
Επιπλέον και στον ενθουσιασμό υπάρχουν όρια, γιατί τόσο στις επιτυχίες όσο και στα αρνητικά αποτελέσματα οφείλουμε να αντιδράμε ψύχραιμα και όχι να μας πιάνει πανικός. Δουλεύουμε λοιπόν σκληρά και στη συνέχεια, ευελπιστώντας ότι το συντομότερο δυνατό θα μάθουμε πότε επιτέλους θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, γιατί όλοι μας έχουμε κουραστεί να περιμένουμε».
*Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Τυρνάβου είναι την ερχόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της πόλης, με τον Α.Ο. Περιστερίου (σ.σ. ομάδα Δ’ Εθνικής κατηγορίας).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass