ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ

Τουρνουά ποδοσφαίρου σε Τύρναβο-Αμπελώνα

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2011 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:41
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Στο πλαίσιο του 37ου φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ η οργάνωση βάσης Τύρναβου-Αμπελώνα της ΚΝΕ πραγματοποίησε τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, στο πολυδύναμο αθλητικό κέντρο Τύρναβου. Κεντρικό σύνθημα του τουρνουά ήταν: «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά».
Το κάλεσμα της ΚΝΕ για το τουρνουά ποδοσφαίρου, είχε μεγάλη ανταπόκριση από την νεολαία εφόσον συμμετείχαν πολλοί νέοι, ηλικίας 12 με 20 χρονών από Τύρναβο, Αμπελώνα και Αργυροπούλι. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 6 ομάδες και μετά το τέλος των αγώνων που διεξήχθησαν, στη νικήτρια ομάδα («Ταπεινά Χαμομηλάκια») απονεμήθηκε αναμνηστικό της ΚΝΕ.
Στο τουρνουά παρευρέθηκαν μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος που έκαναν παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για τον αθλητισμό και τα ναρκωτικά. Έγινε συζήτηση για τις επιπτώσεις των ναρκωτικών στον οργανισμό του ανθρώπου, και τονίστηκε ότι «τα ναρκωτικά είναι ένα μέσο χειραγώγησης των νέων από το καπιταλιστικό σύστημα το οποίο τους δίνει τα ναρκωτικά για να έχουν μια εικονική ευχαρίστηση απομακρύνοντάς τους από την πραγματική ζωή, κάνοντάς τους να νομίζουν ότι έτσι «ξεφεύγουν» από τα προβλήματά τους. Στην πραγματικότητα τους απομακρύνει από τον αγώνα που πρέπει να αναπτύξουν στην ζωή τους, από την πραγματική λύση που είναι να παλέψουν ενάντια στον καπιταλισμό, για τον Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό». Επιπλέον έγινε κουβέντα για τις δήθεν βοηθητικές ουσίες που παίρνουν οι αθλητές («ντόπα») καθώς και τον εξευτελισμό και το ρόλο του αθλητισμού σήμερα, στο βωμό του οποίου στοιχηματίζοντα πολλά χρήματα για ακόμα περισσότερα κέρδη των καπιταλιστών.
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλεί μικρούς και μεγάλους , εργάτες, αγρότες, φοιτητές και μαθητές να δώσουν μαζικά και οργανωμένα μέσα από το ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ, ΜΑΣ την απάντηση στο καπιταλιστικό σύστημα και στα κόμματα που το υπηρετούν, να παλέψουμε για λαϊκή εξουσία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass