ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Αδελφοποίηση Τυρνάβου 2005 και Α.Ο. Περιστερίου

* ΧΘΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2011 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:42
Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησε χθες το απόγευμα η αποστολή του Α.Ο. Περιστερίου για την Αθήνα, μετά την αδελφοποίηση που έγινε με τον Τύρναβο 2005, σε εκδηλώσεις που ξεκίνησαν από προχθές.
Οι δύο ομάδες συνεργάζονται άριστα τα τελευταία χρόνια και ο ερχομός της ομάδας των Αθηνών στον Τύρναβο, ήταν μια «επικύρωση» της συνεργασίας των δύο συλλόγων.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Τύρναβος έκρινε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για συνεργασία, αφού πέραν της καλής παρουσίας που έχει στο πρωτάθλημα και το κοινωνικό πρόσωπο που παρουσιάζει, διαθέτει άρτια δομημένη ακαδημία ποδοσφαίρου, η οποία απασχολεί 200 και πλέον παιδιά στις ηλικίες 6 έως και 17 ετών, πλαισιωμένα από προπονητές, γυμναστές και ιατρούς.Να τονίσουμε πως η ομάδα του Περιστερίου θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1
Στο αγωνιστικό μέρος, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη οι  παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο ικανοποιώντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο Τύρναβος επικράτησε του αντιπάλου του με 2-1, αλλά σίγουρα αυτό που μέτρησε περισσότερο ήταν οι νέοι ορίζοντες συνεργασίας που άνοιξαν τα δυο σωματεία.
Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Ο Τσορμπατζίδης ανέτρεψε στο 7’ τον Ελευθεριάδη με τον διαιτητή Μπουμαρσόπουλο να δίνει σωστά το πέναλτι και τον Μπέλη να κάνει το 0-1.
Στο 35’ το παιχνίδι ήρθε στα ίσια. Ο Λάππας γύρισε την μπάλα και ο Διαμαντίδης με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Τύρναβος θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή. Ο Αλεξίου έδωσε έξυπνα στον Λάππα, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα με τον Τζέκο να χάνει τεράστια ευκαιρία σε κενό τέρμα.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές. Στο 75΄ο Μπέλης για το Περιστέρι έκανε ένα καλό σουτ, χωρίς να αιφνιδιάσει τον Καραναστάση. Τρία λεπτά πριν το φινάλε έγινε το 2-1.
Ο Κουβελάς εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν μια πραγματική βολίδα, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Περιστερίου. Ο Τύρναβος έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ενώ από την άλλη το Περιστέρι διαθέτει μια καθαρά νεανική ομάδα, με φιλόδοξα παιδιά και στο τέλος δίκαια εισέπραξαν το χειροκρότημα του κόσμου. 
Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία οι κ. Μπουμαρσόπουλος, Ακρίβος, Καρακώστας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Σκούπρας Κ., Τσορμπατζίδης, Νόνης, Γεωργαντζιάς, Μάγγος, Λάππας, Τσούκαλος, Διαμαντίδης, Ιακωβάκης, Τζέκος.
Έπαιξαν και οι: Σκούπρας Β., Μπαχτσιβάνος, Λούγκος, Σιάτρας, Κράββαρης, Κουβελάς, Διβανές, Μεζίνι, Δημολιός, Αλεξίου, Αντωνόπουλος.
Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ψύχος, Πλέστης, Βασιλόγλου, Ποστόλης, Βαγγέλης, Λαβδαίος, Αθανασίου, Μπόσιος, Νησαριώτης, Μπέλης, Ελευθεριάδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Λεβέντης, Θανόπουλος, Μπότης.
*Για σήμερα ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας έδωσε ρεπό στους παίκτες του, ενώ την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί φιλικό με την ΑΕΛ Νέων.
*Προχθές το βράδυ η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 παρέθεσε δείπνο στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου στο εστιατόριο «MilleGusti» του χορηγού της ομάδας κ. Στέλιου Τσιάρα όπου και έγιναν οι τυπικές διαδικασίες της αδελφοποίησης των δύο ομάδων, σε μια πρώτη γνωριμία των διοικήσεων αλλά και των ποδοσφαιρικών τμημάτων των δύο ομάδων.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass