ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Δάφνη Γλαύκης: Κυνηγώντας το «3 στα 3»

* ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΡΜΟ KAI ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2011 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:42
Η Δάφνη Γλαύκης είναι μία από τις ομάδες που ένα μπράβο δεν θα ήταν αρκετό για την εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα καθώς μέσα σε δύο χρονιές έχει πανηγυρίσει ισάριθμες ανόδους. Τη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κυνηγήσει και την τρίτη συνεχόμενη άνοδο για τη νέα χρονιά.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ομάδα της Γλαύκης μετά τις δύο διαδοχικές ανόδους έχει ως μοναδικό στόχο να πηγαίνει όλο και ψηλότερα. Όλα αυτά οφείλονται στη μεγάλη προσπάθεια των τοπικών παραγόντων, οι οποίοι θέλοντας μόνο το καλό της ομάδας, μέσα από σκληρή δουλειά κατάφεραν και δημιούργησαν ένα αξιόμαχο ποδοσφαιρικό σύνολο.
Το μεγάλο μυστικό όμως, σύμφωνα με τη διοίκηση, είναι ότι εμπιστεύθηκε την τύχη της ομάδας στα χέρια του ικανού και καταξιωμένου προπονητή, Τάκη Τζιότζιου. Ο τεχνικός της Δάφνης συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να οικοδομηθεί αυτή η ομάδα και συνεχίζει να διδάσκει στους ποδοσφαιριστές, εκτός από καλό ποδόσφαιρο, ήθος και σωστή συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Σε μεγάλο ποσοστό η επιτυχία της ομάδας οφείλεται και στο γεγονός ότι συνεχίζει με το ίδιο έμψυχο υλικό και τη φετινή σεζόν. Αξιοποιώντας μάλιστα όλα τα ταλέντα της περιοχής, χωρίς να δαπανά πολλά ευρώ σε αμφιβόλου αξίας ποδοσφαιριστές.
Έτσι και φέτος η ομάδα της Δάφνης βάζει πλώρη για μία νέα άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ, αποκτώντας και δυο ποδοσφαιριστές τον Γλαυκιώτη Γκουζιώτη Φώτη και τον Ταξιάρχη Κώστα, παίκτες καταξιωμένους και εγνωσμένης αξίας έχοντας μάλιστα και παραστάσεις από την Α’ Εθνική κατηγορία, που σίγουρα θα βοηθήσουν στους στόχους της ομάδας.
Τέλος πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι φίλαθλοι της ομάδας που τη συμπαραστάθηκαν τόσο εκτός, όσο και εντός έδρας και τη βοηθούν συνέχεια.
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Τερματοφύλακες: Γκέκας Λάμπης, Κωστάντος Γιώργος
Αμυντικοί: Μπαρτζιάλης Βασίλης, Γκουντουβάς Τόμης, Υφαντής Βαγγέλης, Παναγιωτόπουλος Γιάννης, Μητροδήμος Θανάσης, Μπατογιάννης Δημήτρης, Καραγιάννης Γιάννης, Τσιώλης Νίκος
Μέσοι: Βασιλάκης Χρήστος, Γεωργουσούλης Θανάσης, Βράκας Νίκος, Τζιότζος Κώστας, Ντίνας Βασίλης
Επιθετικοί: Τσιαγκάλης Ζήσης, Σπανούλης Δημήτρης, Καβάκης Στέλιος, Καλιμάνης, Ιωαννίδης Ιορδάνης
Οι μικρότεροι σε ηλικία: Χειμώνας Μιχάλης, Τσιώλης Κώστας, Μητροδήμος Δημήτρης
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Με νέο διοικητικό συμβούλιο η φετινή ομάδα της Γλαύκης, αλλά με ίδιους στόχους και βλέψεις που δεν σταματούν στην άνοδο της ομάδας, αλλά και στην καθιέρωσή της ως μία ποδοσφαιρική δύναμη της περιοχής.
Πρόεδρος : Παπαναστασούλης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος: Ντρουγγούλης Πολυχρόνης
Γενικός Γραμματέας: Παναγιωτόπουλος Βασίλης
Ταμίας: Καραϊσκος Νίκος
Γενικός Αρχηγός: Τζιότζος Γρηγόρης
Έφορος: Σμυρλής Στέφανος
Μέλη : Φροξυλιάς Γιάννης, Φασιανός Επαμεινώνδας
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass