ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Επιστροφές και χαμόγελα στον Αστέρα

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ: «ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ»

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2011 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:42
 Του Κ. Γκιάστα
Με τρεις απουσίες (Σαριμπαλίδης, Γκαμπέτας, Ριζηνός) και τον Σουλιώτη να παίζει με φλεγμονή στο γόνατο (δεν τον άφηνε να πηδάει στις φάσεις όπως θα ήθελε) ο «Λευκαδίτης GTC – Αστέρας» πάλι καλά παρουσιάστηκε στο τελευταίο φιλικό με τον Φοίνικα. Όμως από χθες άρχισαν οι επιστροφές και τα… χαμόγελα στους νεοφώτιστους της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Ήδη από χθες ο βασικός πλέι μέικερ Κώστας Σαριμπαλίδης βρίσκεται με μετάθεση στην πόλη της Λάρισας και τώρα ο τεχνικός Γιάννης Λαλάκης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού θα τον έχει σε όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες. Ο Άρης Γκαμπέτας δείχνει να βελτιώνεται με τον τραυματισμό του ενώ ο νεαρός Ριζηνός αναρρώνει από τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπωρούσε.
«Από εδώ και πέρα πιστεύω πως θα δείτε ένα διαφορετικό πρόσωπο του Αστέρα» είπε ο σέντερ της ομάδας, Αχιλλέας Σουλιώτης στην «Ε» και συνέχισε: «Είχαμε τρεις απουσίες στο τελευταίο φιλικό και ακόμα και εγώ δεν ήμουν έτοιμος λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο. Όσο περνάνε οι ημέρες τα πράγματα γίνονται καλύτερα και ευελπιστούμε πως θα είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Το θετικό είναι πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα και όλοι έχουμε όρεξη για δουλειά».
Οι παίκτες του Γιάννη Λαλάκη αυτό το Σάββατοκύριακο θα δώσουν δύο σημαντικά φιλικά. Το Σάββατο θα παίξουν στο Αιγίνιο (18.00) ενώ την Κυριακή στη Βέροια με το Φίλιππο (17.00). Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πάει στο Βόλο για ένα τουρνουά που θα είναι και τα τελευταία φιλικά αφού στις 23 Οκτώβρη αρχίζει το πρωτάθλημα.
ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
Δυο χορηγικές επιτυχίες έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Αστέρα. Αρχικά κατάφερε να συμφωνήσει με την εταιρία Λευκαδίτης GTC και να γίνει κεντρικός χορηγός αλλά και χορηγός ονόματος στην ανδρική ομάδα και στη συνέχεια συμφώνησε και με το Pantheon Plaza. Η συγκεκριμένη συμφωνία αφορά τα τμήματα υποδομής και θα είναι εκεί κεντρικός χορηγός.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass