ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Προπονήσεων συνέχεια για τον Οικονόμο

* ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2011 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:43
 Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Γ. Καλτέκη και των βοηθών του Ν. Φώλλα και Χ. Νούσια συνεχίστηκε χθες η παρατεταμένη προετοιμασία του Οικονόμου Τσαριτσάνης στο βοηθητικό γήπεδο της κωμόπολης. Το κλίμα είναι αρκετά αισιόδοξο στις τάξεις του νεοφώτιστου στη football league II σωματείου και όλοι πλέον περιμένουν και αγωνιούν για την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
Την Παρασκευή ο Οικονόμος ετοιμάζεται να δώσει το 13ο για εφέτος φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με τημ ΑΕΛ, την οποία θα υποδεχθεί στις 16:30 το απόγευμα στην έδρα του, το κοινοτικό γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας». Οι άνθρωποι του σωματείου καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και καταφέρνουν να διατηρούν το γήπεδο σε άριστη κατάσταση. Η τιμή του εισιτηρίου συμβολικά είναι 5 ευρώ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
Εν τω μεταξύ σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση τα εξής: «Στον παρατεταμένο και επίπονο αγώνα που εδώ και πολύ καιρό επιδίδεται η ομάδα της Λάρισας, για να αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης εκφράζει προς τη διοίκηση της ΑΕΛ την αλληλεγγύη της και εύχεται πολύ γρήγορα οι κόποι να στεφθούν από δικαίωση».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass