ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ (1-3)

«Καθάρισε» εύκολα τον Ταυρωπό ο ΠΟΕ

* ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2011 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:42
Του Νίκου Ρουμπή
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΠΟΕ σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κερδίζοντας τον Ταυρωπό εκτός έδρας με 3-1 δίνοντας έτσι συνέχεια στο αήττητο σερί της ομάδας. Οι παίκτες του Αλέκου Αλεξανδρή μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας αποφασισμένοι να μην δώσουν δικαιώματα στους γηπεδούχους. Ο ΠΟΕ δημιουργούσε ευκαιρίες όμως χρειάστηκε ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Τσαντούλα για να λύσει ο Χατζηβαλσάμης το γόρδιο δεσμό της άμυνας του Ταυρωπού. Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των παικτών του ΠΟΕ οι οποίοι κυριάρχησαν στον πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Καμινάδων και έφτασαν σε μια δίκαιη επικράτηση.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα της Ελασσόνας έψαχνε με αξιώσεις το γκολ. Οι καλές ευκαιρίες δεν έλειψαν για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι απείλησαν ουκ ολίγες φορές την αντίπαλη εστία, κρατώντας ταυτόχρονα τους αντιπάλους τους μακριά από τα καρέ του Μπαϊμάκη. Η φάση του 35ου λεπτού αποτέλεσε κλειδί για την έκβαση του αγώνα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρόππα, ο τερματοφύλακας Τσαντούλας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Χατζηβαλσάμης προ κενής εστίας έγραψε το 0-1. Το άγχος φάνηκε να φεύγει από τα πόδια των παικτών της Ελασσόνας ενώ το πολύ όμορφο γκολ του Φλίγκου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με μακρινό σουτ το οποίο άφησε άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σφράγισε την επικράτηση του ΠΟΕ. Στην επανάληψη ο Ταυρωπός προσπάθησε να αντιδράσει κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο δίχως όμως αποτέλεσμα. Οι Ελασσονίτες κρατούσαν το προβάδισμα ασφαλείας και μάλιστα κατόρθωσαν στο 81’ να πετύχουν και τρίτο γκολ πάλι με τον Χατζηβαλσάμη. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με δυνατό σουτ του Ντόβα.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
9’ Ο Ζάρρας σώζει την εστία του από βέβαιη παραβίαση παίρνοντας την μπουκιά από το στόμα του Χατζηβαλσάμη μέσα στη μικρή περιοχή.
13’ Σουτ του Φλίγκου από τα δεξιά πέρασε λίγο άουτ.
30’ Μακρινού σουτ του Χάμου, έδιωξε σε κόρνερ ο Τσαντούλας.
35’ Ο Ρόππας εκτέλεσε φάουλ για τον ΠΟΕ, ο Τσαντούλας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Χατζηβαλσάμης με ευκολία έγραψε το 0-1.
45+2 Ο Φλίγκος με υπέροχο σουτ αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της Ελασσόνας.
58’ Καλό σουτ του Ντόβα έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ.
67’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αλεξανδρή, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.
77’ Σουτ στην κίνηση από τον Χατζηβαλσάμη έπειτα από σέντρα του Καραΐσκου, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
81’ Μετά από σέντρα του Χάμου από τα δεξιά ο Χατζηβαλσάμης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο της ομάδας του.
90’+2’ Ο Ντόβας με ωραίο σουτ μείωσε για τον Ταυρωπό σε 1-3.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από τον ΠΟΕ ξεχώρισε ο σκόρερ δύο τερμάτων Χατζηβαλσάμης μαζί με τους Χάμο και Φλίγκο ενώ για τον Ταυρωπό περισσότερο προσπάθησε ο Ντόβας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Μανουρά Χρήστου με συνεργάτες τους Ράπτη Γεώργιο και Μανουρά Νικόλαο. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα στη φάση του πρώτου γκολ για τον ΠΟΕ χωρίς όμως να φάινεται πως υπάρχει κάποια παράβαση ενώ σωστά ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Χατζηβαλσάμη ως οφσάιντ στο 76’.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ
Ιδιαίτερη αναφορά στην πολύ άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έκανε ο προπονητής του ΠΟΕ Αλέκος Αλεξανδρής σε δηλώσεις μετά το ματς ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα. Αναλυτικά ο προπονητής των νικητών δήλωσε στην «ΕτΔ»: «Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν δείξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είσαι ανώτερος. Η δική μας ομάδα είναι ανώτερη αυτή την στιγμή από την ομάδα του Ταυρωπού αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ιδρώσεις και να ματώσεις στο γήπεδο και ειδικά σε τέτοιες συνθήκες με τόσο άσχημο αγωνιστικό χώρο. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά και πάνω απ’ όλα είμαστε ευχαριστημένοι που και οι 22 παίκτες φύγανε ζωντανοί από το γήπεδο. Είναι κρίμα να παίζει σε αυτό το γήπεδο η ομάδα της Καρδίτσας. Εμείς πηγαίνουμε βήμα - βήμα, είμαστε καινούρια ομάδα κι έχουμε κάνει πράξη αυτό που θέλουμε. Τα όνειρά μας είναι πάντα έως την επόμενη Κυριακή. Οι στόχοι υπάρχουν, είναι ορατοί και εφικτοί, εμείς όμως έχουμε δικαίωμα να μιλάμε μόνο έως την άλλη Κυριακή».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass