ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΣ:

«Ένα ντέρμπι δεν φέρνει το πρωτάθλημα»

«ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ 3-0 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2011 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:42
Οι χαρές και τα πανηγύρια από τη μεγάλη νίκη στο Αργυροπούλι έχουν κοπάσει στο στρατόπεδο του Δωτιέα Αγιάς, οι τόνοι έχουν χαμηλώσει και οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις και τη σκληρή δουλειά αφού αύριο ακολουθεί μια νέα δοκιμασία για τους «ερυθρόλευκους» αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου.
Ο Δωτιέας κατάφερε να περάσει αλώβητος από την πιο «καυτή» έδρα της κατηγορίας και να δείξει ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
«Κάναμε μια σημαντική νίκη την οποία αποκαλώ νίκη ψυχολογίας γιατί προερχόμασταν από εντός έδρας ήττα από τη Μελιβοία η οποία μας πείσμωσε και έπρεπε να αποδείξουμε ότι ήταν απλά μία κακή παρένθεση» επισήμανε ο συνεργάτης του Γιάννη Μπουρνάκα, Βασίλης Μπακοδήμος σχολιάζοντας το ντέρμπι του Αργυροπουλίου και πρόσθεσε:
«Όπως έχουμε τονίσει από την αρχή προχωράμε βήμα-βήμα. Θέλουμε η ομάδα να παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι καλύτερη και εκείνο που πρέπει να τονίσω είναι ότι έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Συνεχίζουμε με χαμηλό προφίλ και πολλή δουλειά. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».
-Πού κρίθηκε το ντέρμπι;
«Το παιχνίδι ήταν δυνατό όπως το περιμέναμε και κρίθηκε στη δύναμη. Εμείς μπήκαμε αποφασιστικά και βλέπαμε μόνο νίκη. Δεν θέλαμε δηλαδή να καθίσουμε πίσω και πάμε για την ισοπαλία. Ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δεν τελειώνει κερδίζοντας ένα ντέρμπι. Αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα σ’ αυτό το παιχνίδι είναι ότι όσα είπαμε στα αποδυτήρια εφαρμόστηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
-Πριν τον αγώνα πίστευες ότι θα κερδίζατε με τέτοιο σκορ;
«Πραγματικά το πιστεύαμε γιατί τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης Μπουρνάκας είμαστε εγωιστές και νικητές όπως κι όταν παίζαμε μπάλα. Δεν φοβηθήκαμε καθόλου γιατί είχαμε «διαβάσει» τον αντίπαλό μας».
-Στο β’ ημίχρονο υποχωρήσατε…
«Είναι η φύση του ποδοσφαιριστή όταν κερδίζει. Είναι κάτι που το βλέπουμε και σε μεγάλες ομάδες».
-Στη δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον ο Απόλλωνας…
«Για μένα ο Απόλλων είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Υπάρχουν ωστόσο αρκετές ομάδες στις υψηλές θέσεις και πιστεύω ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το φαβορί. Το ότι στη δεύτερη θέση βρίσκεται μία πολύ καλή ομάδα, μας αναγκάζει να γίνουμε κι εμείς καλύτεροι».
-Η επόμενη μέρα ποια είναι;
«Την Τετάρτη μας περιμένει το κύπελλο ΕΠΣΛ το οποίο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Άλλωστε δημιουργήσαμε μία ομάδα που να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι και να τα δίνει όλα».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass