ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γ. ΚΑΛΤΕΚΗΣ:

«Χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχία»

* ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:43
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τέσσερις ισοπαλίες έχει στο ενεργητικό του μέχρι τώρα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, σε ισάριθμους αγώνες που έδωσε για το κύπελλο Ελλάδος και το πρωτάθλημα της Football League 2, αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, ισοπαλίες έφερε στα δύο παιχνίδια κυπέλλου με τον Τηλυκράτη και τον Πανσερραϊκό στην κανονική διάρκεια, όπως επίσης και στις δύο αναμετρήσεις του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» και τους Πόντιους στην Κατερίνη, αντίστοιχα.
Αυτή την φορά οι «Πράσινοι» θέλουν να γευθούν τη χαρά της νίκης και κατά πόσο θεωρείται αυτό εφικτό, ο τεχνικός ηγέτης του Οικονόμου Γιώργος Καλτέκης, επισήμανε τα εξής: «Για να έχουν αξία οι βαθμοί που πήραμε στα δύο ουσιαστικά ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου και τους Πόντιους Κατερίνης, πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών.
Μια ομάδα που είναι από πέρυσι στην κατηγορία και ασφαλώς θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, που μετά την εντός έδρας ήττα από τον Γάζωρο με 3-0, θα επιδιώξει να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Εμείς οφείλουμε να αγωνιστούμε με την πρέπουσα σοβαρότητα και πειθαρχία, για να φτάσουμε στην επιτυχία και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς που ξεκινήσαμε, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Τα παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση όπως έδειξαν στον αγώνα με τους Πόντιους και ευελπιστώ ότι αυτή την φορά θα είμαστε πιο ουσιαστικοί και τυχεροί, για να πετύχουμε... τρίποντο».
Από αγωνιστικής πλευράς, τραυματίες παραμένουν οι Κορομπίλιας, Αγγελίνας, ενώ στη σημερινή απογευματινή προπόνηση θα φανεί εάν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο έμπειρος πορτιέρο Παναγιώτης Νούσιας.
Ο ΜΠΙΛΛΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Εν τω μεταξύ, από προχθές ο Λεωνίδας Μπίλλης είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Σταματόπουλου, στην τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης.
Ο κ. Μπίλλης ήταν, μέχρι πρότινος, προπονητής στην ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας, που ανέβηκε φέτος στη Football League 2.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass