ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ «1o ALL STAR GAME» (19.00)

Αυτά τα καρφώματα θα είναι... λαρισινά

* ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ, ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ, ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ κ.α.

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2011 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:48
Του Κ. Γκιάστα
Το «1ο All Star Game» με αποκλειστικά λαρισινό χαρακτήρα, είναι γεγονός. Απόψε και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία μια γιορτή με παίκτες της Λάρισας και μόνο. Η διοργάνωση θα είναι πραγματικά μια γιορτή καθώς θα υπάρξουν εκτός από το παιχνίδι, διαγωνισμός καρφωμάτων, διαγωνισμός τρίποντων, χορευτικά συγκροτήματα, Dj που θα δίνει ρυθμό στην εκδήλωση και πολλά δώρα στα παιδιά που θα βρεθούν στις κερκίδες.
Οι δεκατρείς ομάδες της Λάρισας που ανέλαβαν τη διοργάνωση του αγώνα θα έχουν στο γήπεδο με ομοιόμορφο τρόπο όλα τα παιδιά των ακαδημιών τους και θα δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.
Όμως το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και βραβεύσεις και με αυτόν τον τρόπο οι Λαρισαίοι αποδεικνύουν πως δεν ξεχνούν το παρελθόν. Συγκεκριμένα θα τιμηθεί ο ΓΣΛ του 1979, η Ολύμπια των αρχών της δεκαετίας του 1980 και η ΕΑΛ των αρχών της δεκαετίας του 1970.
ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ – 3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Αρκετοί αναμένεται να είναι και οι μαθητές από τα σχολεία της πόλης καθώς εδώ και μερικές ημέρες οι διοργανωτές έχουν επισκεφτεί τα σχολικά συγκροτήματα και έχουν μοιράσει πολλές προσκλήσεις. Αξίζει φυσικά να τονίσουμε πως το εισιτήριο θα κοστίζει μόλις 3 ευρώ ενώ θα το πληρώνουν μόνοι οι ενήλικες. Οι μαθητές θα μπορούν να περνάνε δωρεάν.
Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως η εκδήλωση θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του «ΚΕΘΕΑ Έξοδος» και του «Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας».
* Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Αποστόλης Νικολούλης, ο Γιάννης Παγώνης και ο Λεωνίδας Φακίτσας.
ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΜΑΥΡΟΙ (πρ.: Πάκας – Μάμμος): Μηλιώνης Χρ. (Φοίβος), Μπακούγιας (ΕΑΛ), Δεληχρήστος (Φοίνικας), Νταλός (Σπάρτακος), Βλησαρούλης (ΕΑΛ), Λάππας, Κυρίτσης (Αστέρας), Τσακνάκης (Φοίνικας), Κοτσώνας (Ολύμπια), Σπύρου (ΑΕΛ), Μπούσιος (Κεραυνός), Πολύζος (Εθνικός), Κομνός (Μύτικας), Γκόβαρης (ΕΑΛ), Καστώρης (Σουφλάρια).
ΚΟΚΚΙΝΟΙ (Πρ. : Κωστόπουλος – Λιάγκας): Γκανέτσας, Μηλιώνης Νίκος (Ολύμπια), Γκαμπέτας, Αθανασόπουλος, Ζουμπάς (Αστέρας), Δραγατογιάννης, Καραγιάννης (Εθνικός), Σπανούλης, Τσούμας (Φοίνικας), Κονδυλόπουλος (ΑΕΛ), Κωστάκης (Σουφλάρια), Οικονόμου (Μύτικας), Μέκρας (Φοίβος), Γκαραγκούνης (Σπάρτακος), Ντόνας (Κεραυνός).
* Σε κάθε ομάδα θα υπάρχει και ένας αθλητής από την «Έξοδο».
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ
Καρφώματα: Αθανασόπουλος (Αστέρας), Μαστοροδήμος (Ολύμπια), Γκαμπέτας (Αστέρας), Δεληχρήστος (Φοίνικας) και Κουρής (ΑΕΛ).
Τρίποντα: Κυρίτσης (Αστέρας), Μουράτης (Κεραυνός), Γκανέτσας (Ολύμπια), Μηλιώνης Χρ. (Φοίβος), Τζάρας (Μύτικας), Σακελλάρης (Σουφλάρια), Σπύρου (ΑΕΛ), Σάκαρης (Εθνικός), Λιάκος (Φοίνικας), Γκόβαρης (ΕΑΛ), Σπανός (Σπάρτακος).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass