ΤΟ 1o ALL STAR GAME ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή...

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2011 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:49
Του Κ. Γκιάστα
Όταν σε μια εργάσιμη ημέρα μαζεύονται πάνω από 1.500 άτομα στο κλειστό της Νεάπολης (κόπηκαν 650 εισιτήρια -κοντά στα 2.000 ευρώ τα έσοδα  σύμφωνα με τους διοργανωτές ενώ οι ακαδημίες, οι μαθητές και όλα τα μικρά παιδιά είχαν δωρεάν είσοδο, συν τις προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν τους ερασιτέχνες μπασκετμπολίστες της πόλης τότε αυτό κάτι σημαίνει. Σημαίνει πως ακόμα υπάρχει δίψα από τους Λαρισαίους να δούνε δικά τους παιδιά να ανδρώνονται και να χτίζουν ξανά τις ομάδες για τα υψηλά στρώματα.
Κάποτε πήγαιναν στο γήπεδο να δούνε από κοντά τον Ζαχαρακόπουλο, τον Ζώη, τον Σταυρόπουλο. Αργότερα άλλοι πήγαιναν να δούνε τον Τζήμα, τον Κουραμά, τον Προβίδα, τον Λιάκο, τον Αγορογιάννη τα δικά μας παιδιά. Τελευταία βλέπαμε ΓΣΛ και Ολύμπια για τον Σπανούλη, τον Κόμματο, τον Ντικούδη, τον Αγγελακόπουλο, τον Λάππα, τον Γκιουλέκα. Πλέον ήρθε ο καιρός να βγει η νέα φουρνιά. Να βγει η νέα ομάδα παικτών που γύρω από αυτή θα χτιστεί η νέα μπασκετική Λάρισα. Ο κόσμος έδειξε πως θέλει να βλέπει τους Λαρισαίους, αρκεί αυτοί να έχουν σαν στόχο να παίζουν,
Το 1ο All Star Game αποκλειστικά για Λαρισαίους παίκτες στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και φάνηκε πως ήταν κάτι που έλειπε από την αθλητική δραστηριότητα της πόλης (κάποιοι αναρωτιούνταν τι θα γινόταν αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο πριν από δεκαπέντε χρόνια όταν επικρατούσε μια τρέλα για το μπάσκετ).
Αποφασίστηκε λοιπόν την ίδια νύχτα (προχθές το βράδυ δηλαδή) πως αυτό ήταν μόνο η αρχή. Του χρόνου θα πραγματοποιηθεί το 2ο All Star Game την ίδια χρονική περίοδο και θα στηθεί ακόμα πιο δυναμικά και με καλύτερο τρόπο.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass