ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2011 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:49
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Μια έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Φαρσάλων, μετά τη χθεσινή προπόνηση που έγινε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, στο βοηθητικό γήπεδο της οδού Βόλου.
Η διοίκηση του συλλόγου, λόγω των Εορτών, τους προσέφερε γλυκά, αναψυκτικά, αλλά και από μία γαλοπούλα για τα Χριστούγεννα. Συνολικά μοιράστηκαν 40 περίπου γαλοπούλες.
Στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά και των τμημάτων υποδομής, μίλησε εκ μέρους της διοίκησης ο κ. Βησσάρης Αρσενόπουλος (πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Λ.), ο οποίος τους ευχήθηκε «Χρόνια πολλά, με υγεία» και ευχαρίστησε τον εμπορικό κόσμο της πόλης και τους χορηγούς της ομάδας για τη βοήθεια που της προσφέρουν τη φετινή χρονιά, παρά την οικονομική κρίση, ενώ τόνισε ότι θα συνεχιστεί ο ερασιτεχνικός χαρακτήρας του συλλόγου με νέα παιδιά που έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο. Επισήμανε τη συμμετοχή των 120 μικρών στα τμήματα υποδομής μετά τη συνεργασία με τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, ευχήθηκε εκ μέρους όλων καλή ανάρρωση στον ασθενούντα πρόεδρο Στέργιο Αλεξίου και ευχαρίστησε τον χορηγό κ. Κων/νο Τύμπα για τη βοήθειά του και ιδιαίτερα τη μικροβιολόγο κ. Πολίτη - Τύμπα για την προσφορά της, ώστε οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Φ. να πραγματοποιούν δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις στο εργαστήριό της.
Το Σάββατο, η Αναγέννηση Φ. θα δώσει φιλικό παιχνίδι στη Βαμβακού με τον Ατρόμητο Βαμβακούς, ενώ κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια του συλλόγου, που ήδη διατίθενται στους ενδιαφερομένους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass