Κρίσιμα παιχνίδια με την Πιερία

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2011 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:49
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με τα προβλήματα κυρίως από τραυματισμούς να κάνουν την εμφάνισή τους, ολοκληρώθηκε χθες με την καθιερωμένη προπόνηση η προετοιμασία των Μικτών ομάδων ΕΠΣΛ, που αύριο Πέμπτη στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας θα δώσουν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στη μάχη για την κατάκτηση της 1ης προνομιούχου θέσης.
Στην ομάδα των Νέων ο βασικός τερματοφύλακας Παπαδόπουλος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στην αυριανή δύσκολη αναμέτρηση κρίνεται αμφίβολη και μάλλον θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή αν τελικά ξεκινήσει στην αρχική 11άδα. Από κει και πέρα το ζητούμενο για τον Ενωσιακό τεχνικό Τάσο Μπεριτζά είναι η ομάδα να περάσει νικηφόρα από την Πιερία αποδίδοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο κάτι που αποτελεί την πάγια φιλοσοφία των Λαρισαίων.
«Σίγουρα μετά τις γιορτές και με τη χαλαρότητα που επέρχεται είναι φυσικό να παρατηρούνται χαμηλές αποδόσεις στους παίκτες. Πιστεύω όμως ότι οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν ό,τι τους είπαμε για τις γιορτές και είμαι βέβαιος ότι έχουν το επίπεδο να αντεπεξέλθουν στην κρισιμότητα του παιχνιδιού γιατί πάντα ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε» σχολίασε ο Τάσος Μπεριτζάς αμέσως μετά τη χθεσινή προπόνηση.
Οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για το αυριανό παιχνίδι είναι εξής:
Δημητρέλης (Ακαδ. Γ. Πλίτση), Καρακώστας (Βλαχογιάννι), Καλπίας, Μπρούτσος (Τοξότης), Χρηστίδης, Καραμπούζης (Άρης Λάρ.), Σεΐζης-Μπανάκας (Δαμασιακός), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Μπουζώνας (Μακρυχώρι), Καψάλης, Πούγγουρας (Μελισσοχώρι), Τσέτσιλας (Φαλανιακός), Παπαδόπουλος (Αμπελωνιακός), Σουλιώτης, Παπαχρήστος, Λίταινας (Φιλοκτήτης), Κούτσικος, Μπάρδας (Απόλλων Λάρ.), Καραντώνης (Δωτιέας Αγιάς) Κατσιάνος (Ατρόμητοι/Θύελλα), Σβερκούλης (Λαρισαϊκος), Σερίφης (Παραπόταμος).
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Για τους Παίδες η πολύ καλή εμφάνιση και η μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής θα πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για ανάλογα αποτελέσματα και στα επόμενα παιχνίδια, καθώς οποιαδήποτε απώλεια βαθμών ίσως αποδειχθεί μοιραία.
Τα πολλά προβλήματα κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του ενωσιακού τεχνικού Ηλία Σελιώνη, αφού τα κενά είναι σημαντικά και πρέπει να καλυφθούν. Τραυματίες παραμένουν οι Βουγιατζής και Ντούμος, ενώ άρρωστος είναι ο Στατήρης. Στον αντίποδα ο Νταμπώσης επανήλθε, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Τζουμάνης και Μπακογιάννης.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Πάμε για «χτυπήσουμε» το ματς και ό,τι μας βγει. Η «δεξαμενή» ποδοσφαιριστών εδώ στη Λάρισα είναι μεγάλη και θα δώσουμε ευκαιρίες σε όσα περισσότερα παιδιά μπορέσουμε» επισήμανε από την πλευρά του ο Τάσος Σελιώνης.
Σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην αποστολή αυτοί είναι οι:
Ντούμος (Φιλοκτήτης), Ακρίβος, Στατήρης (Άρης Λάρ.), Καρέντζος (Θερμαϊκός), Γελαλής (Πελασγιώτιδα), Τάτσιος (Τερψιθέα), Τζουμάκης (Ερασ. ΑΕΛ), Χαρισούλης (Ακαδ. Τυρνάβου), Μπαϊρακτάρης, Βουγιατζής (Αργυροπούλι), Καραμπάλιος (Δευκαλίων), Αλεξίου (Βλαχογιάννι), Τζουρτζουκλής (Προμηθέας), Νταμπώσης (ΠΟ Ελασσόνας), Mπλαντάς (Αμπελωνιακός), Ανδρέου (Ατρόμητοι-Θύελλα), Τασιούλης (Νίκη Μιχαήλ), Σπαρτής (Τοξότης), Φιλοκώστας (Δήμητρα Αγιάς), Καλιακούδας, Χατζής (Ακαδ. Πλίτση), Μπαλογιάννης (Μαρμαρίνη), Τσιλιάκος (Ηρακλής Χάλκης).
*Η λαρισινή αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 9.15 αύριο το πρωί, στα γραφεία της ΕΠΣΛ απ’ όπου θα αναχωρήσει για τα Ενωσιακά γήπεδα της Πιερίας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass