ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Αισιοδοξία στις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Λάρισας

* ΣΤΙΣ 12.30 ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14.30 ΟΙ ΝΕΟΙ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2011 1:55 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:49
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με θετικά αποτελέσματα θέλουν να αποχαιρετήσουν το 2011 οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Λάρισας, οι οποίες αγωνίζονται σήμερα στη Νέα Έφεσο με τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα της Ε.Π.Σ. Πιερίας (12.30 και 14.30). Τα ευχάριστα νέα και για τους δυο ήρθαν προχθές από την Καρδίτσα, όπου τα αποτελέσματα στους αγώνες με την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, αν μη τι άλλο ήταν ευνοϊκά, αλλά σε καμία περίπτωση οι παίκτες δεν πρέπει να επαναπαυτούν.
Χρειάζεται όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και στα σημερινά να αγωνισθούν με την πρέπουσα σοβαρότητα και να δείξουν ότι το λαρισινό ποδόσφαιρο έχει μέλλον και η θέση που του αρμόζει να βρίσκεται είναι μόνο η... πρώτη.
Και βέβαια οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν, παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα σε κάθε παιχνίδι, αδιαφορώντας ουσιαστικά για τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων.
Τόσο οι Παίδες όσο και οι Νέοι μπορούν σήμερα να πετύχουν ισάριθμες νίκες και αν γίνει αυτό τότε και οι δυο θα βρεθούν αγκαλιά με την κατάκτηση της 1ης προνομιούχου θέσης. Τα τελευταία νέα από τις δυο ενωσιακές ομάδες του νομού, έχουν ως ακολούθως:
ΟΙ ΝΕΟΙ
Μοναδικό πρόβλημα στον καταρτισμό της ενδεκάδας στην ομάδα των Νέων αποτελεί ο βασικός τερματοφύλακας Παπαδόπουλος που τραυματίστηκε στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση κρίνεται αμφίβολη και μάλλον θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή αν τελικά ξεκινήσει.
Κατά τα άλλα, ο ενωσιακός τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τον εαυτό τους, τονίζοντας τους ότι οι μέρες μετά τις γιορτές είναι πονηρές και η προσοχή χρειάζεται να είναι μεγαλύτερη.
Οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για το σημερινό παιχνίδι είναι εξής: Δημητρέλης (Ακαδ. Γ. Πλίτση), Καρακώστας (Βλαχογιάννι), Καλπίας, Μπρούτσος (Τοξότης), Χρηστίδης, Καραμπούζης (Άρης Λάρ.), Σεΐζης-Μπανάκας (Δαμασιακός), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Μπουζώνας (Μακρυχώρι), Καψάλης, Πούγγουρας (Μελισσοχώρι), Τσέτσιλας (Φαλανιακός), Παπαδόπουλος (Αμπελωνιακός), Σουλιώτης, Παπαχρήστος, Λίταινας (Φιλοκτήτης), Κούτσικος, Μπάρδας (Απόλλων Λάρ.), Καραντώνης (Δωτιέας Αγιάς) Κατσιάνος (Ατρόμητοι/ Θύελλα), Σβερκούλης (Λαρισαϊκος), Σερίφης (Παραπόταμος).
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Αποφασισμένοι να κατακτήσουν το... τρίποντο, οι παίδες θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην επιτυχία και κλείσουν ιδανικά το 2011.
Τα πολλά προβλήματα πάντως κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του ενωσιακού προπονητή Ηλία Σελιώνη, αφού τα κενά είναι σημαντικά και πρέπει να καλυφθούν με παίκτες που πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς και να μην αφήσουν να φανούν τα κενά των συμπαικτών τους. Τραυματίες παραμένουν οι Βουγιατζής και Ντούμος, ενώ άρρωστος είναι ο Στατήρης. Στον αντίποδα ο Νταμπώσης επανήλθε, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Τζουμάνης και Μπακογιάννης.
Σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην αποστολή αυτοί είναι οι: Ντούμος (Φιλοκτήτης), Ακρίβος, Στατήρης (Άρης Λάρισας), Καρέντζος (Θερμαϊκός), Γελαλής (Πελασγιώτιδα), Τάτσιος (Τερψιθέα), Τζουμάκης (Ερασ. Α.Ε.Λ.), Χαρισούλης (Ακαδ. Τυρνάβου), Μπαϊρακτάρης, Βουγιατζής (Αργυροπούλι), Καραμπάλιος (Δευκαλίων), Αλεξίου (Βλαχογιάννι), Τζουρτζουκλής (Προμηθέας), Νταμπώσης (ΠΟ Ελασσόνας), Mπλαντάς (Αμπελωνιακός), Ανδρέου (Ατρόμητοι-Θύελλα), Τασιούλης (Νίκη Μιχαήλ), Σπαρτής (Τοξότης), Φιλοκώστας (Δήμητρα Αγιάς), Καλιακούδας, Χατζής (Ακαδημία Πλίτση), Μπαλογιάννης (Μαρμαρίνη), Τσιλιάκος (Ηρακλής Χάλκης).
* Οι ομάδες θα συγκεντρωθούν στις 9.15 σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Λ., απ’ όπου θα αναχωρήσουν για τα Ενωσιακά γήπεδα της Ε.Π.Σ. Πιερίας, στη Νέα Έφεσο.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Νέας Εφέσου (στις 12.30 θα αγωνισθούν οι Παίδες και στις 14.30 οι Νέοι) και οι διαιτητές που θα τα διευθύνουν είναι οι: Ιωάννης Γκαραγκούνης, Λάμπρος Παπαργύρης, Δημήτριος Ζάχος(Πιερίας).
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΠΑΙΔΕΣ
Πιερία - Λάρισα
Καρδίτσα-Θεσσαλία   2-1 (προχθές)
* Ρεπό έχουν τα Τρίκαλα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θεσσαλία        11-6     15
Λάρισα            13-4     10       
Καρδίτσα        7-6       9
Πιερία 6-10     3
Τρίκαλα           3-14     1
ΝΕΟΙ
Πιερία-Λάρισα
Καρδίτσα-Θεσσαλία 1-2 (προχθές)
* Ρεπό έχουν τα Τρίκαλα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Λάρισα            15-6     12
Καρδίτσα        11-9     9
Θεσσαλία        9-12     8
Πιερία 7-11     5
Τρίκαλα           8-12     3
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ(4/1/2012)
Λάρισα - Καρδίτσα
Τρίκαλα - Πιερία
* Ρεπό έχει η Θεσσαλία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass