ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Ο Λιάγκας το προβάδισμα...

* ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2011 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:49
Του Κ. Γκιάστα
Στον Θρασύβουλο Λιάγκα κατοχυρώνεται μέχρι στιγμής το προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αστέρα - Λευκαδίτη GTC μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Λαλάκη. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν χθες και σήμερα η ημέρα θα είναι καθοριστική. Το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα θα συνεδριάσει με σκοπό την τελική απόφαση για το κρίσιμο αυτό θέμα.
Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Λιάγκα τότε θα παραμείνει στο τιμόνι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Λαλάκη, Θανάσης Μπουλιάκης.
Ο Λιάγκας από την άλλη αν αναλάβει τον Αστέρα τότε αυτό θα σημάνει και τη λήξη της συνεργασίας του με την Ολύμπια στην οποία έχει κάνει... θαύματα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Ο Θρασύβουλος Λιάγκας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ασχολείται με την προπονητική τα τελευταία 18 χρόνια έχοντας αρκετή εμπειρία εργαζόμενος σε λαρισινές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του αρχές του 1994 ως πρώτος προπονητής στον Κεραυνό Λάρισας όντας ταυτόχρονα υπεύθυνος του παιδικού τμήματος που κατέκτησε την 4η θέση στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Την σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τις Ακαδημίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ενώ την επόμενη χρονιά ήταν προπονητής στον Κένταυρο Γιάννουλης. Τον αμέσως επόμενο χρόνο μεταπήδησε στον Ηρακλή Χάλκης, ενώ στη συνέχεια για τρία χρόνια, από το 1999 μέχρι και το 2002 ήταν πρώτος προπονητής της ΕΑΛ που αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Επόμενος σταθμός του ήταν ο ΓΣΛ με την οποία ξεκίνησε η συνεργασία το 2002 ως μέλος της τεχνικής ηγεσίας και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ως συνεργάτης του Γιάννη Τζήμα τη σεζόν 2004-2005 συντέλεσε στην άνοδο της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια ήταν πρώτος προπονητής στην ΑΕΛ ΓΣ για λίγο διάστημα και πρόπερσι ήταν συνεργάτης του Καλαφατάκη στον Γυμναστικό – Ολύμπια. Στους τελευταίους αγώνες ήταν πάλι αυτός που κάθισε στον πάγκο σαν πρώτος προπονητής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass