ΜΕΤΑ ΤΟΝ... ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΕΣΙΑ

Ήρεμη μέρα χθες για τους παίκτες της ΑΕΛ

* ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ - ΑΥΡΙΟ ΝΕΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΕΒΟ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2010 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:03
Μια ήρεμη μέρα ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, μετά τα νεύρα και τον... τσαμπουκά των Ιταλών στο προχθεσινό φιλικό με την Μπρέσια.
Όπως μας ανέφεραν άνθρωποι της λαρισινής ομάδας, η συμπεριφορά του Ιταλού διαιτητή Τζιουζέπε Σγκουιζάτο που έδειξε ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, είχε ως αποτέλεσμα να βγουν εκτός εαυτού πολλοί παίκτες και παρ’ ολίγο το φιλικό να τιναχτεί στον αέρα.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται καθαρά ότι μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Πούρι σε 1-1, παίκτης της Μπρέσια χτυπά από πίσω τον Εσθονό (φωτ.) και μετά γίνεται γενική σύρραξη.
Βέβαια, αυτή η απαράδεκτη ενέργεια δεν τιμωρήθηκε από τον ρέφερι με κόκκινη κάρτα, την οποία έδειξε μόνο σε παίκτες της ΑΕΛ (Νταμπίζας, Ρομέου).
Από το παιχνίδι αυτό ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας ήταν δύσκολο να βγάλει συμπεράσματα και ελπίζει στο αυριανό νέο φιλικό με την Κίεβο (17.30 ώρα Ιταλίας), τα πράγματα να είναι πιο ήρεμα και να διεξαχθεί ένα ματς χωρίς εντάσεις.
* Από αγωνιστικής πλευράς χθες προπονήθηκε κανονικά ο Σωτηρίου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας, ενώ ατομικό πρόβλημα ακολούθησε ο Μετίν.
* Άδεια μιας ημέρας δόθηκε στον Σιμόν Αμπουχατζίρα, που μετέβη στο Ισραήλ για να πάρει μέρος σε θρησκευτική τελετή για το νεογέννητό του. Αναμένεται να επιστρέψει σήμερα αργά το βράδυ στο Aupui Terme ή αύριο το πρωί.
* Στα μεταγραφικά θέματα που αφορούν στην απόκτηση ενός επιθετικού και ενός μέσου, δεν σημειώθηκε ούτε και χθες καμία εξέλιξη. Ίσως αύριο που θα μεταβεί ο πρόεδρος Κώστας Πηλαδάκης στη γείτονα χώρα, να υπάρξουν νέα για το θέμα του σέντερ φορ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass