ΕΓΚΩΜΙΑ ΖΙΩΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«Έχουν υπερβάλει εαυτούς»

* HΜΑΣΤΑΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ ΑΤΥΧΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2010 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:27
Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας παρέμεινε ο Τύρναβος 2005, ο οποίος προχθές το απόγευμα αναδείχθηκε με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών, ισόπαλος 1-1.
Η τυρναβίτικη ομάδα αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και παρόλα αυτά θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, εάν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οι παίκτες της στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
Σίγουρα η ισοπαλία με αντίπαλο μια ομάδα που ήταν στα μέτρα του Τυρνάβου, δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους, οι οποίοι όμως τώρα χρειάζεται να στηρίξουν αυτά τα παιδιά, για να βρούνε τα ψυχικά αποθέματα και να αντιδράσουν ανάλογα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αυτός που αναμφισβήτητα τους γνωρίζει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο είναι ο προπονητής τους Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος πλέκει το εγκώμιο, επισημαίνοντας τα εξής: «Τα παιδιά έχουν υπερβάλει εαυτούς και ουσιαστικά πέτυχαν έως τώρα έναν άθλο. Σε 27 ημέρες έπαιξαν 7 παιχνίδια, όπου σε δυο από αυτά πέτυχαν προκρίσεις στο κύπελλο Ελλάδος και είχαμε μόνο δυο ήττες, στην Κατερίνη με τους Πόντιους και με την Βέροια για το κύπελλο. Επίσης είμασταν συγκυριακά άτυχοι, στο παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών, ενώ πριν το παιχνίδι το Σάββατο είχαμε δυο προβλήματα της τελευταίας στιγμής.
Το μυαλό μας επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα και εκεί θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αύριο έχουμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τη Δόξα Κρανούλας, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Κατά τα άλλα, με σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί και αύριο στην Κρανούλα κόντρα στην τοπική Δόξα ο Τύρναβος 2005, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Μάγγου και του Ηλία Χριστοδούλου που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών
Αντίθετα, επανέρχονται ο Κώστας Σκούπρας ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά ο και ο Θανάσης Μάγγος με τον Δημήτρη Σιάτρα, ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε και ο ταλαντούχος γκολκίπερ Κώστας Γούπος, που είχε τραυματιστεί στη διάρκεια της προετοιμασίας.
Σήμερα μετά την απογευματινή προπόνηση θα αναχωρήσει η αποστολή για τα Γιάννινα, όπου θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο «Ήπειρος Παλλάς», ενώ ο αυριανός αγώνας είναι προγραμματισμένος για τι ς 4 το απόγευμα.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Αθανασούλης, Τσιρογιάννης, Β.Σκούπρας, Κ.Σκούπρας, Σιάτρας, Γεωργαντζάς, Γρηγορίου, Αθ. Μάγγος, Κράβαρης, Μουρατίδης, Κουβελάς, Τζορμπατζίδης, Κλάζογλου, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Γκαραγκούνης, Μίσιτς και Καρντούμ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass