ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ (7 μ.μ.)

Ο κόσμος μπροστάρης στον αγώνα

*ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ *ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2010 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:28
Έξι αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ αρχίζει σήμερα τη μεγάλη μάχη για το φετινό στόχο έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα που είναι η παραμονή στην κατηγορία και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο στόχος της παραμονής περνάει από το Αλκαζάρ μια και η λαρισινή ομάδα δίνει σ’ αυτό τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αν κατακτήσει δέκα βαθμούς δεν θα έχει πρόβλημα.
Για το σημερινό αγώνα η κινητοποίηση της ΠΑΕ προκειμένου το Αλκαζάρ να αποτελέσει «καυτή» έδρα έχει κάνει τα πάντα για τη βοήθεια των φιλάθλων καθώς αποφάσισε τη μείωση των εισιτηρίων, την παραχώρηση δωρεάν εισιτηρίων στους κατόχους διαρκείας αλλά και δωρεάν εισιτηρίων στα μικρά παιδιά της πόλης για να βοηθήσουν τους «βυσσινί».
Σ’ αυτό το παιχνίδι η νίκη είναι μονόδρομος και αν επιτευχθεί, το άγχος θα πετάξει μακριά από την ΑΕΛ μια και οι υπόλοιποι αντίπαλοι (με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ) δεν θεωρούνται ανυπέρβλητοι (αν και φέτος οι «βυσσινί» έχουν αγωνιστικές απώλειες από αδύναμους αντιπάλους). Η ισοπαλία δε θα είναι καταστροφή αλλά, θα συνεχίσει η λαρισινή ομάδα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας που όλη τη βδομάδα προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε προχθές καθώς είπε ότι από δω και πέρα αυτό που μετράει είναι η ψυχή και οι τακτικές πάνε περίπατο.
Στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής της ομάδας που έγινε υπό το βλέμμα του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη που την παρακολούθησε παρέα με τον αντιπρόεδρο Κώστα Κωνστάντο και το γενικό διευθυντή διοίκησης Γιάννη Τζήμα είδε τον Βελσκο να έχει πρόβλημα κάτι που τον ανάγκασε να διαφοροποιήσει τα σχέδιά του ενόψει του σημερινού αγώνα.
Στο οικογενειακό διπλό που έκαναν φάνηκε ότι θα ξεκινήσει τερματοφύλακας ο Βιέρα, στην άμυνα ο Φλάβιο (δεξιά εκτός αν είναι υγιής ο Βελάσκο, θα φανεί σήμερα, που θα πάρει τη θέση του), Μελίσσης, Νταμπίζας, Κατσιαρός (αριστερά), στη μεσαία γραμμή θα υπάρχουν δύο αμυντικά χαφ ο Κυριακίδης με το Ρομέου, δεξιά ο Μπλάζεκ (εκτός αν είναι ετοιμοπόλεμος ο Βελάσκο οπότε παίξει ο Πίντο) ενώ αριστερά ο Βενετίδης. Στην επιθετική γραμμή θα είναι οι Μετίν και Κουζέν.
Αυτό που φαίνεται είναι ότι ο Παπακώστας θα παίξει με μια τακτική 4-4-2 και θα στηριχθεί πολύ στην αριστερή πλευρά βάζοντας το δίδυμο Κατσιαρού-Βενετίδη με στόχο το καλύτερο.
 Στη διάθεση του νέου τεχνικού ηγέτη της ομάδας δεν βρίσκονται οι τραυματίες Σίμιτς, Αμπουχατζίρα, Βλασόπουλος και ο Ραντοσάβλιεβιτς που εκτίει ποινή λόγω της αποβολής του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον προηγούμενο αγώνα με τον Αρη.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί ακόμα ο Σέρεμετ, Μπουκουβάλας, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Τουάμα, Ιγγλέσιας (έχει και αυτός ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς), Ρικάρντο Τζέσους, Πουρί.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Μιχάλης Τσινιάρης του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ στο Αλκαζάρ έχοντας για βοηθούς τους Δ. Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και Χ. Ακρίβο (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Α. Παππάς του ιδίου Συνδέσμου.
ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ
Με την ευκαιρία του σημερινού αγώνα υπενθυμίζουμε και τις προσφορές της λαρισινής ομάδας με στόχο να γεμίσει το γήπεδο.
Μείωση τιμών
 Ειδικά για την συγκεκριμένη αναμέτρηση οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
 ΘΥΡEΣ 6-7: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B – COSMOTE: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 3 VIP: 50 ευρώ
 Ειδικές προσφορές
 Οι Θύρες 1, 13 και 14 (βόρειο πέταλο) θα διατεθούν ως επιπλέον προσφορά στους φιλάθλους και για την ακρίβεια θα ισχύσουν τα εξής:
 - Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας οποιασδήποτε Θύρας, προσφέρεται δωρεάν από ένα εισιτήριο των Θυρών 1, 13 ή 14, προκειμένου να το διαθέσει σε άτομο της αρεσκείας του. Ο αριθμός είναι συγκεκριμένος με βάση τη χωρητικότητα και γι’ αυτό οι δικαιούχοι πρέπει να σπεύσουν προκειμένου να κάνουν χρήση της προσφοράς, απλά και μόνο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας.
- Επίσης, αποκλειστικά για την Θύρα 1 θα διατίθεται και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 10 ευρώ, τα οποία θα ισχύουν για είσοδο 2 ατόμων.
- Τέλος, στις παραπάνω Θύρες 1,13,14 θα επιτρέπεται δωρεάν η είσοδος μαθητών όλων των βαθμίδων, με την επίδειξη σχετικού παραστατικού.
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η «Παιδική Κερκίδα – ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη Θύρα πλην εκείνων του βορείου πετάλου (1,13,14), ισχύει κανονικά το παιδικό εισιτήριο των 10 ευρώ, για παιδιά έως 14 ετών με συνοδό.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass