ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-2

Γκολ και θέαμα στο 7ο All Star Game

*ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2010 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:37
Γκολ και θέαμα ευχαριστήθηκαν οι θεατές που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στις εξέδρες του Ελληνικού, προκειμένου να παρακολουθήσουν το 7ο All Star Game. Οι Έλληνες επίλεκτοι επικράτησαν των ξένων με 4-2, ενώ στο διαγωνισμό των πέναλτι, που προηγήθηκε, νικητής ήταν ο Ισμαελ Μπλάνκο. MVP του All Star Game ανακηρύχθηκε ο Κώστας Κατσουράνης.
Τα τέρματα της ομάδας των Ελλήνων σημείωσαν οι Καραγκούνης (14΄), Παπάζογλου (47΄), Αναστασάκος (64΄) και Μπάρκογλου (68΄). Για τους ξένους και τα δύο τέρμαστα σημείωσε ο Σισέ (36΄, 40΄). Στο 21΄ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχασε το πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Κουτσιανικούλης.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ (Ν. Νιόπλιας, Ν. Καραγεωργίου): Χαλκιάς (25΄ Τζόρβας), Βύντρα, Τζαβέλλας, Αβ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Καφές, Καραγκούνης, Νίνης, Κουτσιανικούλης, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου (αρχική ενδεκάδα). Στο β΄ μέρος έπαιξαν και οι Σηφάκης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Μπάρκογλου, Αναστασάκος, Μανιάτης, Κονέ, Κατσιαρός, Φρατζέσκος.
ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ (Φ. Σάντος, Έ. Κούπερ): Φερνάντεζ (25΄ Ιτάνζ), Κοντρέρας, Λίνο, Νέτο, Μαϊστόροβιτς, Βιεϊρίνια, Σκόκο, Πάμπλο Γκαρσία, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σισέ, Κάμπορα (αρχική ενδεκάδα). Στο β΄ μέρος έπαιξαν και οι Γκσπούρνινγκ, Τζόνσον, Κάλβο, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Λούα Λούα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass