ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

«Άστραψε και βρόντηξε» ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης

*ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ *ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ * ΑΠΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2009 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
Πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε η ΑΕΛ στην προχθεσινή φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, όπου κόντρα στον ΑΟΤ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.Οι «βυσσινί» παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου και μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού «άστραψε και βρόντηξε» ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, κάνοντας λόγο ακόμη και για διακοπή συμβολαίων εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.Η απογοήτευση και ο προβληματισμός ήταν αποτυπωμένο στο πρόσωπό του (σ.σ. τα έλεγε με τον Χρήστο Μιχαήλ), γιατί προφανώς άλλα περίμενε να δει και άλλα είδε στα Τρίκαλα.Και όλα αυτά μια εβδομάδα πριν από το κρίσιμο όπως φαίνεται παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών στο στάδιο Αλκαζάρ, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο.
Όλοι μας κατανοούμε ότι η αφόρητη ζέστη επηρέασε τους ποδοσφαιριστές και από το ό,τι ήταν φιλικό το παιχνίδι, σίγουρα δεν θα περιμέναμε να δείξουν το 100% των δυνατοτήτων τους.Όμως δεν περιμέναμε τα Τρίκαλα, μια ομάδα νεοφώτιστη στην Γ΄ Εθνική κατηγορία να στέκεται πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να έχει το πάνω χέρι με μια ομάδα που τις χωρίζουν δυο κατηγορίες και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις, στην περιοχή των «βυσσινί».
Ακόμη και οι ίδιοι οι Τρικαλινοί απόρησαν από αυτό που έβλεπαν και διερωτούνταν, εάν αυτή ήταν η ΑΕΛ, που έχει όνειρα και φιλοδοξίες να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη Σούπερ Λίγκα.
Τα πολλά λάθη λοιπόν στο χώρο της άμυνας και του κέντρου και με τον εύκολο τρόπο που χανόταν η μπάλα, ενόχλησε ιδιαίτερα τον κ.Ουζουνίδη που είδε τους παίκτες του να κάνουν αγγαρεία, δίνοντας παράλληλα το δικαίωμα στους γηπεδούχους να κάνουν κατά διαστήματα… πάρτι, στην περιοχή της ΑΕΛ.
Με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο από το 46’ έως το 56΄ όπου η ΑΕΛ έκανε αισθητή την παρουσία της και έχασε ευκαιρίες με τον δραστήριο Κάσας (σ.σ. ήταν ο μόνος που διασώθηκε μαζί με τους Ιγγλέσιας, Βλασόπουλο που πάλεψαν), στο υπόλοιπο διάστημα τα λάθη διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο.
Το φιλικό αυτό παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, αλλά τα λάθη που έγιναν σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν και πλέον οι ποδοσφαιριστές εγωιστικά να δούνε τη συνέχεια στη Σούπερ Λίγκα και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό το πρόσωπο της ομάδας που είδαμε στα Τρίκαλα, δεν ήταν το αληθινό.
Όσον αφορά στους Ντε Νίγκρις και Μελίσση που ήρθαν τελευταία στην ομάδα χρειάζονται ακόμη δουλειά και χρόνο προσαρμογής ώστε να εγκλιματιστούν καλύτερα και να προσφέρουν αυτό που μπορούν, τόσο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος όσο και σε αυτά του κυπέλλου Ελλάδος.
Καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο χρειάζεται να δείξουν κι άλλοι έμπειροι ποδοσφαιριστές που ήταν ήδη στην ομάδα, παράλληλα να αποφεύγονται παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και επιθετικά πρέπει να αξιοποιούνται οι ευκαιρίες, ώστε η ομάδα να πάρει τα επάνω της και να αλλάξει η ψυχολογία, προκειμένου να πεισθούν και οι φίλαθλοι ότι η ομάδα μπορεί και θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια το ίδιο δυνατή όπως και πέρυσι.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Γιώργος Βαζάκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, έστειλε το μήνυμα για την έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Κοζάνης, ενώ από την άλλη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, «έκρουσε το καμπανάκι» για ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, εάν δεν παρουσιαστούν όπως πρέπει, στη συνέχεια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών, έχουν ως εξής:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ (ΑΟΤ): «Τεστάραμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα. Τη Λάρισα την έχω παρακολουθήσει είναι μια σοβαρή, σφικτή και δυνατή ομάδα, ανεξάρτητα από τη σημερινή της παρουσία και πιστεύω ότι θα τερματίσει στην έκτη θέση.
Όσο για το παιχνίδι στο είδατε μόνοι σας. Η μια ομάδα έκανε 9 ευκαιρίες και είχε και τετ α τετ και η άλλη δεν έκανε καμία και το γκολ το δεχθήκαμε από λάθος της δικής μας άμυνας.
Ολοκληρώσαμε ένα κύκλο προετοιμασίας και ετοιμαζόμαστε για το κρίσιμο παιχνίδι με την Κοζάνη. Να μπούμε δυνατά.
Στόχος για εμάς, σας έχω πει, είναι η άνοδος. Αυτή η ομάδα όπως την είδατε είναι μια ομάδα η οποία και θέλει και μπορεί και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο . Το πάτωμα για εμάς πρέπει να είναι η Β΄ Εθνική και το ταβάνι η Σούπερ Λίγκα.
Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος αυτής της ομάδας και αυτής της πόλης».
Για τις χαμένες ευκαιρίες ο Γρεβενιώτης τεχνικός της τρικαλινής ομάδας, τόνισε:
«Ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες θα έρθει και η ώρα που θα σκοράρει. Παρουσιάζουμε αυτή τη στιγμή ένα πρόβλημα στα τελειώματα. Πιστεύω θα το λύσουμε μέσα από την ομάδα. Η ομάδα που σκέφτομαι και δημιουργώ θέλω να έχει επιθετικά, πλουραλισμό.
Να βγαίνουν οι παίκτες στο γκολ. Και βγαίνουν οι παίκτες στο γκολ. Αυτό το κατορθώσαμε.
Αλλά αυτή τη στιγμή το χάνουμε Αλλά πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα που θα σκοράρουμε και θα λύσουμε το πρόβλημα».
ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ (ΑΕΛ): «Το πρόσωπο (σ.σ της Λάρισας) δεν ήταν κακό, ήταν πάρα πολύ κακό. Άλλα κάνουμε στην προπόνηση άλλα γίνονται στο παιχνίδι. Είναι απλά τα πράγματα. ΄Η θα γίνονται αυτά που συζητάμε η θα καθίσουν στο σπιτάκι τους κάποιοι παίκτες ακόμα μπορεί να φτάσουμε και σε σημείο να λυθούν και κάποια συμβόλαια, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
Πρέπει να σέβονται την ομάδα που βρίσκονται και να σέβεται ο ένας τον άλλον.
 Από κει και πέρα βέβαια μην ξεχνάμε ότι και πολλά παιδιά που χρησιμοποιηθήκανε ήταν εντελώς ανέτοιμα. Θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι άλλα φάνηκε καθαρά ότι είναι πάρα πολύ πίσω και τουλάχιστον άμεσα δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτούς
Όσο για την εικόνα των Τρικάλων ο κ. Ουζουνίδης τόνισε: «Όταν παίζεις με μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας προσπαθείς περισσότερο, τρέχεις περισσότερο. Φάνηκε αυτό. Από την πλευρά των Τρικάλων φάνηκε ότι υπήρχε η διάθεση να τρέξουν και να παίξουν ποδόσφαιρο, από τη δική μας πλευρά υπήρχε διάθεση για περπάτημα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass