ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ(4.45 μ.μ.)

Κομπλέ κόντρα στον Ατρόμητο η ΑΕΛ

* ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2009 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:26
Κομπλέ κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο στο στάδιο Αλκαζάρ η ΑΕΛ, έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν το...στοίχημα και να ατενίζουν με αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Στις δυο πρώτες αγωνιστικές η λαρισινή ομάδα πήρε μόνο έναν βαθμό στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ηττήθηκε στο Αλκαζάρ, από τον περυσινό πρωταθλητή Ελλάδος, τον Ολυμπιακό.
Αν και είναι μόλις η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η νίκη θεωρείται αναγκαία από κάθε πλευρά, διότι θα βελτιωθεί η βαθμολογική θέση της ομάδας, ενώ παράλληλα θα αλλάξει και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Σίγουρα ο Ατρόμητος θα έρθει στη Λάρισα για να μην χάσει και να μην...τριτώσει το κακό καθώς στα δυο πρώτα παιχνίδια, γνώρισε ισάριθμες ήττες από Άρη και ΑΕΚ, αντίστοιχα.
Πιστεύουμε όμως ότι όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, που εάν αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, τότε δεν θα έχουν καμία τύχη οι Αθηναίοι.
Σε ένα γεμάτο από κόσμο Αλκαζάρ που από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο με συνθήματα θα ωθεί τους ποδοσφαιριστές προς τη νίκη, ο Ατρόμητος εκτιμούμε ότι θα παραδοθεί στην ανωτερότητα των «βυσσινί» και θα παραμείνει χωρίς βαθμό, στο πρωτάθλημα.
ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ
Αγωνιστικά, ο Παναγιώτης Κατσιαρός πήρε μέρος κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Ηλία Κυριακίδη που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του και μέρα με τη μέρα, η κατάστασή του βελτιώνεται.
Σήμερα μάλλον θα επιστρέψει ο Μπουκουβάλας που ήταν στην Εθνική Ελπίδων, ενώ ο Τουάμα με τον Ααράμπ θα έρθουν αύριο στη Λάρισα μετά τις υποχρεώσεις που είχαν σε Ισραήλ και Βέλγιο, αντίστοιχα.
ΣΤΟΧΟΣ Ο ΧΑΜΕΝΤ ΝΑΜΟΥΣΙ;
Κι ενώ από την ΠΑΕ ειπώθηκε ότι δεν ψάχνει η ομάδα για να αποκτήσει ποδοσφαιριστή τη μεταγραφική αυτή περίοδο των ελευθέρων παικτών, σε σάιτ έγινε λόγος ότι στο στόχαστρο της Λάρισας, είναι και ο Χαμέντ Ναμουσί. Ο διεθνής Τυνήσιος επιτελικός μέσος, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λοριάν και έχει προταθεί, εξετάζεται σοβαρά από τη θεσσαλική ομάδα.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη μια πρώτη κουβέντα της ΑΕΛ με τον παίκτη και δεν αποκλείεται, να υπάρξουν εξελίξεις.
Ο Ναμουσί τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη γαλλική, Λοριάν (47 συμμετοχές, 3 γκολ). Είναι 17 φορές διεθνής (1 γκολ).
 
 
ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από σήμερα το απόγευμα, αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague ΟΠΑΠ, με αντίπαλο τον Ατρόμητο (Σάββατο 12/09, ώρα 4.45 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ). Η διάθεση θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1) κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς και το απόγευμα της Πέμπτης (6-8.30 μ.μ.).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
ΘΥΡΑ 3: 70 ευρώ
ΘΥΡΑ 2: 40 ευρώ
ΘΥΡΑ 4: 40 ευρώ
ΘΥΡΑ 10: 30 ευρώ
ΘΥΡΑ 6: 18 ευρώ
- Κατά τη χθεσινή σύσκεψη μέτρων τάξης η ΠΑΕ Ατρόμητος ζήτησε και έλαβε 300 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Ως εκ τούτου, δεν θα διατεθούν προς πώληση τα εισιτήρια των Θυρών 1 και 14.
- Επίσης γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10€ για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών.
Παιδική κερκίδα «Όλυμπος»: Κανονικά θα λειτουργήσει και στον αγώνα του Σαββάτου η Παιδική Κερκίδα «Όλυμπος», με χρήση των περσινών καρτών – μέλους. Από τη Δευτέρα 14/09 ξεκινάει η διαδικασία έκδοσης καρτών περιόδου 2009-10 και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (παιδιά έως 14 ετών) να προσκομίσουν δια των κηδεμόνων τους στα γραφεία της ΠΑΕ (Ερ. Σταυρού 1-3, καθημερινά 10 π.μ. – 5 μ.μ.) πιστοποιητικό γέννησης και δύο φωτογραφίες ταυτότητας. Εξίσου απαραίτητη – στο πλαίσιο των διατάξεων περί ονομαστικού εισιτηρίου – είναι η δήλωση διεύθυνσης κατοικίας και τηλεφώνου επικοινωνίας. Από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ισχύσουν αποκλειστικά οι νέες κάρτες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass