ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

Ένας... Μπάτλερ στις υπηρεσίες του ΓΣ Ολύμπια

ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΦΟΥ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2009 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:29
Του Κ. Γκιάστα
Φαίνεται πως η νεοσύστατη ΓΣ Ολύμπια Λάρισας θα έχει την πολυτέλεια να έχει ακόμη και... Μπάτλερ στην φετινή της πρώτη χρονιά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πόιντ γκαρντ που φωτογράφιζε η «Ε» στο χθεσινό της ρεπορτάζ. Ο Τζαμάρ Μπάτλερ λοιπόν, όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στη Λάρισα την Τρίτη για να προπονηθεί και να δοκιμάσει την τύχη του.
Ο Μπάτλερ έχει ύψος 1.85 και είναι γεννημένος το 1985. Υπήρξε συμπαίκτης για αρκετά χρόνια στο πανεπιστήμιο του Οχάιο με τον Έλληνα ομογενή διεθνή Κώστα Κουφό. Τα στοιχεία που συνοδεύουν το συγκεκριμένο παίκτη αναφέρουν πως είναι ένας εκρηκτικός γκαρντ με έφεση στη δημιουργία παιχνιδιού. Την σεζόν 2004 -2005 παίζοντας με το πανεπιστήμιο του Οχάιο σε 32 ματς είχε 3.6 πόντους ανά παιχνίδι. Την επόμενη σε 31 αγώνες είχε 10.1 πόντους ανά ματς 3.3 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ. Τη σεζόν 2006 – 2007 έπαιξε 37 αγώνες (8.5 πόντους) ενώ τη χρονιά 2007 – 2008, 37 παιχνίδια (15 πόντους μέσο όρο). Το 2008 πήρε μέρος στο pre draft των Ιντιάνα Πέισερς και Σακραμέντο Κιγνκ. Πέρυσι ξεκίνησε για λίγο με την ιταλική Πέπσι Καζέρτα στη Σέριε Α όπου σε 3 ματς είχε μέσο όρο 7.3 πόντους ενώ στην υπόλοιπη σεζόν έπαιξε στην Τουρκία και συγκεκριμένα με τη Σελτσούκ Κόνια και για οκτώ παιχνίδια είχε 8.3 πόντους μέσο όρο.
Όσον αφορά στους υπόλοιπους παίκτες ήδη υπάρχουν πάνω από δέκα στο κλειστό της Νεάπολης (Παπακώστας, Καραβανάς, Παπαχρήστου, Μπόγδανος, Δανιήλ, Βασιλόπουλος, Αργύρης, Θεοδωράκος, Καραγκιολίδης, Τριχόπουλος ένας υπό δοκιμήν σέντερ) και αναμένονται κι άλλοι από εβδομάδα. Επίσης να σημειώσουμε πως ενδιαφέρον υπάρχει από τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Καλαφατάκη και για τον Αλέξη Κυρίτση που στο παρελθόν έπαιξε σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass