Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

«Μαρίνο είσαι το απόλυτο αφεντικό....»

* «ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ» *Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2009 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:31
 «Μαρίνο είσαι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα και αν χρειαστεί διορθωτικές κινήσεις η ομάδα τον Ιανουάριο θα τις κάνουμε. Η διαιτησία είναι ένα θέμα που θα κάνουμε τις κινήσεις για να μπορέσει να προστατευτεί η ομάδα». Αυτά ήταν τα λόγια που είπε ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης και βέβαια ξεκαθαρίζει ένα όργιο φημών που υπάρχει από πέρυσι που αφορά τον προπονητή (ακόμα και όταν η ομάδα ήταν στην πέμπτη θέση που είναι η καλύτερη που πήρε την τελευταία εικοσαετίας. Το μόνο που ο Πηλαδάκης δεν καταλαβαίνει είναι γιατί κάποιοι βάλουν τόσο εύκολα εναντίον του Μαρίνου που ίσως να πληρώνει το γεγονός ότι δεν είναι δημοσιογραφικός (επιλογή του να μην δίνει συνεντεύξεις και δηλώσεις κάτι που άλλοι το έχουν σαν καθημερινό μενού) αλλά και οι άσχημες σχέσεις του με μάνατζερ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που βγαίνουν δημόσια και τον κατηγορούν (απ’ αυτούς τουλάχιστον μπορεί να φυλαχτεί και τους γνωρίζουν όλοι από τους άλλους είναι το πρόβλημα που λειτουργούν υπόγεια...).
Στο μεταξύ ο Πηλαδάκη έδωσε το δικαίωμα για οποιαδήποτε αγωνιστική επιλογή στον προπονητή και αν χρειαστεί έχει το δικαίωμα να προχωρήσει και σε απομάκρυνση παικτών ακόμα και αυτών που έχουν υψηλά συμβόλαια ενώ δεν αποκλείεται να αρχίσουν από τώρα κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε όλες τις θέσεις(θα γράψουμε κάποια στιγμή για τα ποσά κάποιων παικτών ώστε να μπορεί ο κόσμος να κρίνει την προσφορά και το συμβόλαιο που έχει).
Η ουσία είναι ότι στο παιχνίδι με τα Γιάννινα το Σάββατο είδαν ότι οι παίκτες έδειξαν μια καλύτερη διάθεση και προσπάθησαν πολύ περισσότερο απ’ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια.
ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Στο μεταξύ ο κ. Πηλαδάκης βλέποντας ότι η ομάδα αδικείται από τη διαιτησία κάνει τις απαραίτητες κινήσεις χωρίς να τις δημοσιοποιεί με στόχο όχι η ομάδα να ευνοηθεί αλλά να μην υπάρχει εχθρική αντιμετώπιση. Από κει και πέρα υπάρχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με δεδομένο ότι ακολουθεί μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ διακοπή για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ώστε στα δύο παιχνίδια με Ξάνθη (εντός) και Πανθρακικό(εκτός) η ΑΕΛ να μπορεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό.
ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ
Στο μεταξύ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο τεχνικό Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τον Βενετίδη που υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο καθώς και τους Αμπουχατζίρα, Ιγγλέσιας. Στο μεταξύ οι παίκτες αισθάνθηκαν ικανοποίηση από τη συμπεριφορά του κόσμου και χαρακτηριστική ήταν μία δήλωση του Παναγιώτη Κατσιαρού: ««Η εικόνα μας προβληματίζει, αλλά έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και τα προβλήματα τραυματισμών δεν μας αφήνουν σε ησυχία. Ομοίως και αρκετές κακές διαιτητικές αποφάσεις. Στην ΑΕΛ όμως υπάρχει διοίκηση με σταθερότητα και ψυχραιμία, στήριξη των επιλογών της, ενώ δεδομένη είναι η εργατικότητα και η επιθυμία όλου του αγωνιστικού τμήματος, τεχνικών και παικτών. Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη όπλο που μόνο όσοι είναι κοντά μας το νιώθουν. Μιλάω για την ποιότητα του κόσμου μας, που κάνει τη διαφορά για τα ελληνικά δεδομένα. Στο ματς με τον ΠΑΣ οι φίλαθλοί μας ήταν υποδειγματικοί και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν στην ομάδα. Όχι μόνο μας στήριξαν και μας παρότρυναν επί 90 λεπτά, αλλά και μετά το τέλος η αντίδρασή τους έδειξε ότι ξέρουν να εκτιμούν τον ιδρώτα στη φανέλα, ανεξάρτητα από την απογοήτευση για την απόδοση ή το αποτέλεσμα. Μόνο θετική μπορεί να είναι η επίδραση μιας τέτοιας συμπεριφοράς κι αυτό έχει αποδειχτεί περίτρανα στα πάνω από πέντε χρόνια που είμαι στην ομάδα. Σαν παίκτες νιώθουμε ακόμη πιο υποχρεωμένοι να παλέψουμε για να δώσουμε στον κόσμο υπερηφάνεια και χαρά, ώστε να συνεχίζει να μας στηρίζει».
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Σήμερα το πρωί οι παίκτες επανέρχονται σε προπονητικούς ρυθμούς μετά το χθεσινό ρεπό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass