ΤΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Να έχετε ψηλά το κεφάλι...»

* «ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ» * ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2009 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:31
 Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν έλεγαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες και ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει να το έχει στάση ζωής και αυτό φαίνεται με το γεγονός ότι αποφεύγει να μιλάει συχνά και χωρίς λόγο.Και στη χθεσινή προπόνηση δεν άλλαξε τίποτα αφού κάλεσε τους παίκτες για να δει ποιοι είναι τραυματίες τους είπε λίγα λόγια: «Να έχετε ψηλά το κεφάλι και να μην το βάζετε κάτω. Όλες οι ομάδες έχουν άσχημες στιγμές. Οι δυνατές προσωπικότητες στα δύσκολα φαίνονται».Στη συνέχεια άρχισε η προπόνηση και στην οποία δεν πήραν μέρος οι «γνωστοί» τραυματίες Αμπουχατζίρα, Ιγγλέσιας και Βενετίδης ενώ ο Γιαννακόπουλος δεν έκανε λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα. Έφθασε στην προπόνηση λίγο πριν αρχίσει και ενημέρωσε ότι έκανε σε γυμναστήριο για να μην χάσει πολύτιμο έδαφος. Σήμερα θα φανεί αν ο Γιαννακόπουλος μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο ενώ όλες οι προπονήσεις θα γίνουν πρωί. Ακόμα και τη μέρα των εκλογών την Κυριακή θα κάνουν προπόνηση οι ποδοσφαιριστές κάτι που σημαίνει ότι ελάχιστοι θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Αυτό που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η ψυχολογική άνοδος της ομάδας και να κάνει μια καλή εμφάνιση τη Δευτέρα ενόψει των δύο κρίσιμων βαθμολογικά παιχνίδια με Ξάνθη (εντός) και Πανθρακικό (εκτός).
ΑΛΛΑΞΕ Η ΩΡΑ
Αλλαγές στις ώρες έναρξης τεσσάρων αγώνων της 4ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, ανακοίνωσε η ΕΠΟ και ανάμεσά τους είναι και αυτός που δίνει η ΑΕΛ στο Βόλο με τον Ολυμπιακό ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα οι αλλαγές είναι οι ακόλουθες:
1. Ο αγώνας Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί την Τρίτη 27/10/2009 και ώρα 17:00 (αντί 21:00) στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.
2. Ο αγώνας Εορδαϊκός-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/10/2009 και ώρα 17:00 (αντί 21:00) στο Δημοτικό Γήπεδο Κοζάνης (αντί Δημ. Πτολεμαΐδας).
3. Ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/10/2009 και ώρα 14:15 (αντί 17:00) στο γήπεδο του ΟΦΗ.
4. Ο αγώνας Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/10/2009 και ώρα 17:00 (αντί 14:15) στο Εθνικό Στάδιο Βόλου.
ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΑΕΛ
Σε ποσοστό 100% καλούνται να απολογηθούν οι γηπεδούχοι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για τους δύο αγώνες της πρεμιέρας που είχαν αναβληθεί και διεξήχθησαν την προηγούμενη Τετάρτη! Συγκεκριμένα, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 1/10/2009 (ώρα 13:00) τις εννέα ΠΑΕ που το προηγούμενο Σαββατοκύριακο φιλοξένησαν αγώνες της 5ης ημέρας (ανάμεσά τους και η ΠΑΕ ΑΕΛ), αλλά και τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Πανιώνιος, που ήταν γηπεδούχοι στα παιχνίδια της πρεμιέρας! Όλες οι κλήσεις αφορούν στη συμπεριφορά οπαδών και υβριστικά συνθήματα, πλην της περίπτωσης του Πανθρακικού, που δεν είχε πρόβλημα με τους φιλάθλους, αλλά με τον... διερμηνέα του. Αναλυτικά, σε απολογία κλήθηκαν οι:
- ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
- ΠΑΕ Πανθρακικός, Κ. Μαργώνης (διερμηνέας): Για τη συμπεριφορά του διερμηνέα της ΠΑΕ Πανθρακικός στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης-ΠΑΕ Πανθρακικός.
- ΠΑΕ ΑΕΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
- ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης- ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.
- ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης –ΠΑΕ Λεβαδειακός.
- ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα – ΠΑΕ Ηρακλής.
- ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα- ΠΑΕ Ηρακλής.
- ΠΑΕ Λάρισα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα- ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Πανιώνιος.
Και για την 1η αγωνιστική:
ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΘΗΚΑΝ
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ-ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ
Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν στην αποστολή της εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με την Πορτογαλία (9/10/2009, 19:00) και τη Λιθουανία (13/10/2009, 19:00), οι οποίοι εντάσσονται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011 και στις κλήσεις βρίσκεται και ο παίκτης της ΑΕΛ Μιχάλης Μπουκουβάλας. Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης.
Οι «εκλεκτοί» του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Φώτης Κουτζαβασίλης (ΠΑΟΚ), Κώστας Λάμπρου (Φέγενορντ), Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Λεωνίδας Αργυρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Ανέστης Αργυρίου (Πανθρακικός), Μιχάλης Μπουκουβάλας (Λάρισα), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Τάσος Παπάζογλου (Πανσερραϊκός), Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος), Γιάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος)
ΜΕΣΟΙ: Θόδωρος Βασιλακάκης (Ξάνθη), Ελίνι Δημούτσος (Παναθηναϊκός), Γιώργος Ιωαννίδης (Ηρακλής), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Παντελής Ριζογιάννης (Ξάνθη), Γιώργος Σιάκκας (Εργοτέλης), Αρης Σοϊλέδης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Ταχτσίδης (ΑΕΚ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής), Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ), Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Θανάσης Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Μιχάλης Παυλής (ΑΕΚ)
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 6 Οκτωβρίου, ενώ έχει προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 16:30. Η αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας θα γίνει το πρωί της επομένης. Η εθνική θα προπονηθεί στο γήπεδο του Αστέρα στις 7 (19:00), 8 (11:00), 10 (11:00), 11 (19:00) και 12 Οκτωβρίου (11:00).
Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Γεωργιάδης και Κώστας Τσάνας ανακοίνωσαν τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Νέων για την προκριματική φάση (6-11/10) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων και ανάμεσά τους είναι και ο παίκτης της ΑΕΛ Χρήστος Μπαταβάνης. Η ελληνική ομάδα συμμετέχει στον 5ο όμιλο, μαζί με τη διοργανώτρια Σερβία, τα vησιά Φερόε, και τη Λευκορωσία.
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Αλέξης Αποστολόπουλος (ΠΑΟΚ), Γιώργος Μαχλελής, Αναστάσιος Λαγός (Παναθηναϊκός), Χρήστος Κοντοχρήστος, Γιάννης Σιμώσης (Πανιώνιος), Στέλιος Βασιλείου (Λεβαδειακός), Θανάσης Καραγκούνης (Ατρόμητος), Χρήστος Μπαταβάνης (Λάρισα), Πέτρος Μάνταλος (Ξάνθη), Δημήτρης Τόσκας (Πιερικός), Γιάννης Ποτουρίδης, Κώστας Κοτσαρίδης, Αντρέας Βασιλογιάννης (Ολυμπιακός), Γιώργος Κουτρουμπής (Καλλιθέα), Νίκος Καρέλης (Εργοτέλης), Δημήτρης Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Κώστας Περιστερίδης (Φόλενταμ).
Η Ελλάδα θ΄ αντιμετωπίσει τα Φερόε στις 06/10 (ώρα 15:00 τοπική), τη Λευκορωσία στις 08/10 (ώρα 15:00) και τη Σερβία στις 11/10 (ώρα 15:00).
Στην επόμενη φάση (elite round) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στη βαθμολογία και οι δύο καλύτερες τρίτες από όλα τα γκρουπ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass