ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α1

Σπουδαία ημέρα για το ΝΟΛ

* ΣΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ * ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2009 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:32
 Ο ΝΟΛ είναι γεγονός πως έχει φέρει επανάσταση στο λαρισινό αθλητισμό με τις επιτυχίες του. Έχει καταφέρει να αλλάξει τον αθλητικό χάρτη της θεσσαλικής πρωτεύουσας αφού η ανδρική ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 Εθνική κατηγορία. Πλέον οι Λαρισαίοι από τα τέλη Οκτωβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν αυτό το νέο άθλημα. Από σήμερα μάλιστα ο ΝΟΛ θα μπει σε ρυθμούς της κορυφαίας αυτής κατηγορίας καθώς στις 13:30 θα λάβουν χώρα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας οι κληρώσεις για τα πρωταθλήματα Α1, Α2 ανδρών, Α1 γυναικών, καθώς και των αγώνων για την Α΄ προκριματική φάση του Κυπέλλου ανδρών στην υδατοσφαίριση. Η Α1 ανδρών θα αρχίσει συγκεκριμένα στις 31 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί (με τα πλέι οφ) στις 18 Ιουνίου, η Α1 γυναικών θα αρχίσει στις 21 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί (με τα πλέι οφ) στις 30 Μαΐου, ενώ η Α2 ανδρών θα αρχίσει στις 10 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουνίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο το πρωτάθλημα θα έχει διακοπή, καθώς η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα μετάσχει στα προκριματικά του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2010 στο Ζάγκρεμπ.
Όσον αφορά στο Κύπελλο Ελλάδας των ανδρών, η Α΄ προκριματική φάση θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου, η Β΄ προκριματική φάση στις 20 Ιανουαρίου, οι προημιτελικοί στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ το φάιναλ φορ θα τελεστεί το διήμερο 21-22 Μαΐου.
ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΛ
Καλό θα είναι να ρίξουμε μια ματιά στους φετινούς αντίπαλους του ΝΟΛ:
Ο Ολυμπιακός για ακόμη μια χρονιά πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή και τον ίδιο στόχο θα έχει και φέτος. Ωστόσο προχθές οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν πισίνα να προπονηθούν αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Παπαστράτειο.
Ο Πανιώνιος είναι ένα από τα δυνατά ονόματα της κατηγορίας με μια εξαίσια παρουσία πέρυσι τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Σημαντικό ήταν και πως έφτασε μέχρι τον τελικό αποκλείοντας ακόμη και την Μπαρτσελόνα.
Ο Παναθηναϊκός κάθε χρόνο βελτιώνεται και πέρυσι τελικά την τρίτη θέση πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ανεβαίνοντας από την όγδοη πρόπερσι και την έβδομη πριν από δύο χρόνια.
Η ΝΕΠ είναι η ομάδα που για δύο χρόνια ήταν ο τεχνικός του ΝΟΛ, Μίρο Τρούμπιτς. Τη μια σεζόν ανέβηκε από την Α2 και την επόμενη την έβγαλε στην Ευρώπη. (Οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας εύχονται να γίνει το ίδιο και με το ΝΟΛ).
Η Χίος που πέρυσι κατόρθωσε να βγει στην πέμπτη θέση της κανονικής διάρκειας κάτι που έκανε και πρόπερσι. Παραδοσιακή δύναμη.
Η Βουλιαγμένη δεν έχει την αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος.
Ο ΝΟΠ η άλλη πατρινή ομάδα που ήρθε από την Α2 πέρυσι μπήκε στα πλέι οφ. Φέτος έχει τον ίδιο στόχο.
Το Φάληρο τα τελευταία χρόνια παίρνει θέσεις από την 6η ως τη δέκατη.
Σταθερός διατηρήθηκε ο ΠΑΟΚ στην ένατη θέση που είχε πάρει και πρόπέρσι, ενώ πριν δύο χρόνια ήταν μια θέση παραπάνω (όγδοη). Μεγάλη δύναμη αντλεί από την έδρα του.
Τεράστια η κάμψη για τα Χανιά που σώθηκαν περισσότερο τηΝ τελευταία στιγμή .
Στην Α1 μαζί με το ΝΟΛ θα βρίσκονται και το νεοφώτιστο ΚΟΠΙ αντικαθιστώντας τους Ηρακλή και Εθνικό (μεγάλη απώλεια η ιστορική αυτή ομάδα).
   
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass