ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Ανακοινώνει Μίροσλαβ Τόντιτς σήμερα ο ΓΣ Ολύμπια

* ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΛΑΜΑΡ ΓΚΡΙΡ * ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΜΑΣΙ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2009 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:32
Τον Μίροσλαβ Τόντιτς «έκλεισε» χθες ο ΓΣ Ολύμπια και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί σήμερα και επίσημα. Ο Τόντιτς που θα είναι ο πρώτος κοινοτικός της ομάδας γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1985 στην Τούζλα της Βοσνίας/ Ερζεγοβίνης. Έχει ύψος 2.05 μ., παίζει στη θέση του power forward και έχει αγωνιστεί στις Krka (Σλοβενία), Olimpija (Σλοβενία), FMP (Σερβία),Radnik B. (Βοσνία). Το 2004 πήγε στη Γερμανία και αγωνίστηκε με τη Φρανκφούρτη ακόμα και στην Ευρωλίγκα. Το καλύτερό του παιχνίδι το έκανε απέναντι στον Παναθηναϊκό, όταν σε 23 λεπτά είχε 12 πόντους με 4/4 βολές και 4/5 δίποντα, ενώ είχε και 10 ριμπάουντ! Σε εκείνο το ματς οι Σκαϊλάινερς είχαν νικήσει με 68-66 και το νικητήριο καλάθι είχε σημειώσει ο Τόντιτς! Τη σεζόν 2007 - 2008 πήγε στον Κολοσσό Ρόδου και σε 25 ματς σημείωσε 179 πόντους και πήρε 66 ριμπάουντ. Πέρυσι όμως σε έναν αγώνα με την Παρτιζάν (21 Σεπτεμβρίου ήταν) υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έχασε όλη τη σεζόν. Πλέον εδώ και αρκετό διάστημα έχει επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΑΡ ΓΚΡΙΡ
Ενδιαφέρον υπάρχει όμως και για τον Λαμάρ Γκριρ. Ο παίκτης που είχε ξανάρθει στη Λάρισα την περίοδο 2007 - 2008 για να αντικαταστήσει τον Μπίλι Τόμας. Εκείνη η χρονιά ήταν γεμάτη ατυχίες για τους «πορτοκαλί» και ο τραυματισμός του Γκριρ ήρθε για να ενισχύσει τη συγκεκριμένη άποψη. Ο Αμερικανός παίκτης 35’’ μετά την έναρξη του αγώνα με το Μαρούσι (είχε νικήσει η Ολύμπια με σκορ 68-50) τραυματίστηκε και δεν συνέχισε τη συνεργασία του με τη λαρισινή ομάδα.
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΜΑΣΙ
Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες ο Κρις Μάσι. Ο Αμερικανός παίκτης βρέθηκε στην Ελλάδα για δεύτερη φορά αφού πέρυσι έπαιζε στα Τρίκαλα. Μάλιστα πριν πατήσει το παρκέ της Νεάπολης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι στη Λάρισα και πιστεύω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να προσφέρω στη νέα μου ομάδα».
Ερωτώμενος για την προηγούμενη του ομάδα τα Τρίκαλα είπε: «Τα Τρίκαλα ήταν πέρυσι. Φέτος έχω να κάνω με τη Λάρισα. Είναι μια διαφορετική ιστορία. Το καλό είναι πως έχω και γνωστούς παίκτες από εκείνη τη χρονιά. Εγώ θέλω να κερδίσω τα Τρίκαλα όπως θα θέλω να κερδίσω την κάθε ομάδα ξεχωριστά. Δεν θα σταθώ σε έναν αντίπαλο».
ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ: «Ο ΓΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΕΡΑ»
Δηλώσεις όμως έκανε και ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Κουτσοκέρας που ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στάδιο όπου περιμένουμε απαντήσεις από παίκτες που τους προορίζουμε για βασικούς. Δημιουργείται ένας καλός κορμός. Ο Γ.Σ. Ολύμπιας Λάρισας είναι μια ομάδα που ναι μεν έχει αργήσει να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Θα έχει καινούριο αέρα και ευχάριστο κλίμα για όλους μας. Γιατί πάνω απ' όλα απευθύνεται σε όλη την πόλη και τα δείγματα γραφής ως τώρα είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς ο κόσμος δείχνει ότι θα στηρίξει αυτή την ομάδα σε όλα τα επίπεδα».
ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Το πρώτο της φιλικό θα δώσει σήμερα η λαρισινή ομάδα. Αντίπαλος θα είναι ο Αίολος Τρικάλων. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στη γειτονική πόλη στις 20.00. Επόμενο ματς αναμένεται να είναι στις 7 Οκτωβρίου στη Λάρισα με τα Τρίκαλα 2000. Το συγκεκριμένο ματς μπορεί να είναι για το κύπελλο Ελλάδας αλλά θα υπολογιστεί ουσιαστικά σαν... φιλικό και αυτό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass