ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Διπλό ανάγκης έκανε ο Ουζουνίδης!

*ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΟ *ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2009 23:04 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:33
 Οι παίκτες της ΑΕΛ σήμερα ψηφίζουν... προπόνηση και όχι στις κάλπες καθώς ο αυριανός αγώνας με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα δεν επιτρέπει στον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη να δώσει εκλογική άδεια σε όσους παίκτες ψηφίζουν στην Ελλάδα ενώ κάποιοι νεαροί ίσα-ίσα προλαβαίνουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αφού μετά τη σημερινή προπόνηση θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα.
Στο μεταξύ η ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από τραυματισμούς, ενώ χθες δεν συμπλήρωσε ούτε δύο ενδεκάδες για να γίνει οικογενειακό διπλό και αν προσθέσουμε το μόνιμο νεαρό που προπονείται με την πρώτη ομάδα το Νίκο Καρανίκα (που δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο) προστέθηκαν και δύο νεαροί από την ομάδα των νέων ο Κώστας Ελευθεριάδης και ο Νίκος Λούγκος που θα θυμούνται για αρκετό καιρό τη συμμετοχή τους στη χθεσινή προπόνηση αφού όνειρό τους είναι να παίξουν στην ανδρική ομάδα και χθες πήραν μια «γεύση».
Ο Ουζουνίδης στον αγώνα με τον ΠΑΟ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αμπουχατζίρα, Ιγγλέσιας, Βενετίδη, Γιαννακόπουλο, Κάσας ενώ με πρόβλημα θα ταξιδέψει ο Μετίν.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Κυριακίδης που έδειξε να ξεπερνάει τον τραυματισμό ενώ πήρε και αρκετούς νεαρούς που θα έχουν την εμπειρία να συνοδεύσουν (ίσως και κάποιος ή κάποιοι να αγωνισθούν) σε ένα τέτοιο παιχνίδι με μία ομάδα αρκετά ισχυρή. Και αναφερόμαστε στους Σιατραβάνη, Λύτρα, Κολοβέτσιο ενώ υπάρχει και ο νεαρός Μπαλής που έχει μικρή εμπειρία.
Αν σ’ όλα αυτά προσθέσουμε ότι κάποιοι παίκτες έχουν κάνει ελλιπή προετοιμασία, όπως ο Ντε Νίγκρις, καταλαβαίνει κανείς ότι η ομάδα έχει και έλλειψη παικτών (τον Ιανουάριο θα χρειασθεί οπωσδήποτε ενίσχυση) αλλά και έλλειψη προετοιμασίας. Το μόνο θετικό είναι ότι κάποιοι νεαροί ανεβαίνουν σε αγωνιστικότητα και μελλοντικά οι «βυσσινί» μπορούν να ελπίζουν σε αυτούς.
ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ
Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα ξεκινήσει όπως τουλάχιστον έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις με τερματοφύλακα τον πρώην παίκτη του ΠΑΟ Αρκάντιους Μάλαρζ, στην άμυνα υπάρχει προβληματισμός για τη θέση του δεξιού μπακ που διεκδικούν ο Μπουκουβάλας με τον Τριποτσέρη, ενώ αριστερά θα παίξει ο φορμαρισμένος φέτος Κατσιαρός. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο μέχρι πριν λίγο καιρό... κάτοικος Παιανίας Χρήστος Μελίσσης με τον Νίκο Νταμπίζα που μέχρι τώρα είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.
Λογικά θα υπάρχου τρία αμυντικά χαφ ο Ααράμπ (που ελλείψει Ιγγλέσιας δείχνει να μονιμοποιείται), ο Ντέλσον (τη θέση του διεκδικεί και ο Βλασόπουλος), Ρομέου ενώ πιο μπροστά στα πλάγια θα είναι ο Τουάμα με τον Σίμιτς.
Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνισθεί ο Μεξικάνος Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί ακόμα οι: Σερεμέτ, Κολοβέτσιος, Κυριακίδης, Μπαλής, Σιατραβάνης, Μετίν, Λύτρας.
Το ζητούμενο στο αυριανό παιχνίδι θα είναι μια καλή εμφάνιση γιατί ακόμα και ο βαθμός θα θεωρηθεί πολύ μεγάλη επιτυχία που θα τονώσει ψυχολογικά την ομάδα ενόψει των δύο επόμενων κρίσιμων παιχνιδιών με Ξάνθη εντός έδρας και Πανθρακικό εκτός έδρας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass