ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (4.45 μ.μ.)

Ο κόσμος να δώσει τη νίκη....

* ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ...

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2009 23:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:38
Οκτώ επίσημους φετινούς αγώνες και δεκατέσσερις συνολικά χωρίς νίκη έχει η Α.Ε.Λ. στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ενώ στο Αλκαζάρ έχει να κερδίσει περίπου οκτώ μήνες. Σίγουρα η ποιότητα της λαρισινής ομάδας δεν δικαιολογεί τέτοια άσχημα στατιστικά, ενώ είναι φυσιολογικό να έχει δημιουργηθεί και μία δυσαρέσκεια μεταξύ των φιλάθλων. Το σημερινό παιχνίδι που δίνει η λαρισινή ομάδα στις 4.45 μ.μ. στο Αλκαζάρ, με αντίπαλο την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, είναι μια ευκαιρία να πετύχει μια νίκη που θα σημάνει πολλά, κυρίως ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά, καθώς πιθανότατα θα ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Αυτό που χρειάζεται η Α.Ε.Λ. είναι μία νίκη, για να μπορέσει να διορθώσει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, αλλά πάνω απ’ όλα να υπάρχει αμέριστη συμπαράσταση από τον κόσμο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ανεξαρτήτως του τρόπου που ενδεχομένως να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω γκρίνιες, αλλά χρειάζεται στήριξη της ομάδας στο Αλκαζάρ, ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και το σημαντικότερο οι παίκτες να αρχίσουν να πιστεύουν στις ικανότητές τους, κάτι που μέχρι τώρα δεν γίνεται ή για να ακριβολογούμε, κάποιοι αμφιβάλλουν για το πόσο είναι ικανοί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα (αν προσθέσουμε και τα μεταγραφικά σενάρια, που άρχισαν νωρίς για την περίοδο του Ιανουαρίου, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η πίεση προς τους παίκτες μεγαλώνει).
Η αλήθεια είναι ότι ένα άσχημο αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι θα σημάνει πολλές περιπέτειες αγωνιστικού χαρακτήρα για την Α.Ε.Λ., μια και είναι πολύ πιθανό έναν ολόκληρο γύρο να είναι κοντά ή κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Γι’ αυτό ας καταλάβουν όλοι την κρισιμότητα του σημερινού παιχνιδιού.
Για τον αγώνα ο τεχνικός τη ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα στερηθεί των υπηρεσιών του ανέτοιμου Στέλιου Γιαννακόπουλου, αλλά και του νεαρού Κολοβέτσιου, που τραυματίστηκε με την Εθνική Νέων. Στα ευχάριστα είναι ότι ο Σιμόν Αμπουζχατζίρα και ο Ματίας Ιγγλέσιας ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής απογευματινής προπόνησης.
Για την ενδεκάδα, με βάση αυτά που έδειξε στην προχθεσινή προπόνηση, θα την παρατάξει σε σχήμα 4-2-3-1, έχοντας για τερματοφύλακα τον Μάλαρτζ, στην άμυνα τους Μπουκουβάλα (δεξιά), Νταμπίζα, Μελίσση (σέντερ μπακ), ενώ στην αριστερή πλευρά το δίλημμα είναι Κατσιαρός (που πήρε και στη χθεσινή προπόνηση φανελάκι βασικού...) ή Βενετίδης, μια και ο τελευταίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα.
Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρομέου με τον Ααράμπ, ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Σίμιτς, Μετίν (στο κέντρο που θα βγαίνει και ως δεύτερος επιθετικός), Τουάμα και στην επίθεση ο Μεξικανός Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί ακόμα οι Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βλασόπουλος, Ντέλσον, Ιγγλέσιας, Κυριακίδης, Αμπουχατζίρα, Κάσας.
Όλοι οι παραπάνω παίκτες κατέλυσαν σε ξενοδοχείο (δεν γνωρίζουμε αν υπάρξει και κάποια συνάντηση η συζήτηση ορισμένων παικτών με τον πρόεδρο, κ. Κωστή Πηλαδάκη, που διαμένει επίσης στο ίδιο ξενοδοχείο).
Μεγάλο μέρος της χθεσινής προπόνησης έγινε υπό το βλέμμα του αντιπροέδρου της ομάδας Κώστα Κωνστάντου, ενώ υπήρξε και σύσκεψη Πηλαδάκη - Κωνστάντου - Τζήμα (γενικού διευθυντή διοίκησης) χθες για οργανωτικά θέματα της ομάδας.
ΧΩΡΙΣ ΖΙΕΝΤΣΟΥΚ
Χωρίς τον Ζίεντσουκ θα παρατάξει την ομάδα του στη Λάρισα ο τεχνικός της Ξάνθης, Γιάννης Ματζουράκης. Η προετοιμασία της Ξάνθης ολοκληρώθηκε και επιβεβαιώθηκε η παραμονή του Ζίεντσουκ στην ακριτική πόλη, καθώς ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του όλη την εβδομάδα λόγω ενοχλήσεων.
Ο Γιάννης Ματζουράκης συμπεριέλαβε τους εξής 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλο, Κωστούλα, Σταθάκη, Βάλλα, Τζάκι, Πόι, Παπαδημητρίου, Στρμπα, Βασιλακάκη, Μαρτσελίνιο, Ταιντέρ, Κουκιέλκα, Λουτσιάνο, Στίβαρ, Κιντάνα, Φλίσκα, Τζιωρτζόπουλο, Σουάνη και Φαμπιανέζι.
 Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Δημήτρης Καλόπουλος του Συνδέσμου Διαιτητών Μακεδονίας θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση, έχοντας για βοηθούς τους Γ. Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας) και Χ. Σωτηρόπουλο (Αχαΐας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δ. Στυλιάρας του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass