ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μετρά αντίστροφα για τον Αμπελωνιακό

* Ικανοποιημένος δηλώνει ο τεχνικός Τ. Παραφέστας *Ετοιμοπόλεμος ο επιθετικός Θαν. Παλάσκας *Ο Ν. Τεβεκέλης διαιτητής του πρώτου αγώνα

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2015 12:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:52

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Αμπελωνιακό ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Κίτρος Πιερίας με αντίπαλο την Πύδνα στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για άνοδο Γ' Εθνική κατηγορία.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα βρίσκεται στην τελική ευθεία της μίνι προετοιμασίας που ξεκίνησε με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας με σημαντικότερο στοιχείο την επιστροφή του επιθετικού Θανάση Παλάσκα. Ο πρώτος σκόρερ της Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας ενσωματώθηκε στους «πράσινους» και θα δώσει κανονικά το «παρών» στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου που οδηγεί στη Γ' Εθνική κατηγορία. Ο Θανάσης Παλάσκας ακολούθησε το τελευταίο χρονικό διάστημα ατομικό πρόγραμμα και την προηγούμενη Δευτέρα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Ο Αμπελωνιακός στις προηγούμενες δύο εβδομάδες έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια με Σμόλικα και Φαρκαδόνα στα οποία παρά τα αρνητικά αποτελέσματα ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνολική αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

«Στόχος αυτών των αγώνων είναι να τεστάρουμε τις αντοχές μας στην αγωνιστική πίεση. Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή κυρίως λόγω της μεγάλης επιβάρυνσης, αφού είμαστε στο τέλος της σεζόν, αλλά και της δυσκολίας του προγράμματος που ακολουθεί καθώς τα παιχνίδια θα γίνονται Κυριακή και Τετάρτη. Είναι κάτι που προσωπικά θα έλεγα ότι δεν ενδείκνυται για αθλητές και ιδιαίτερα για ερασιτέχνες αθλητές και πιστεύω ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να βρει άλλον τρόπο για την ανάδειξη των ομάδων που θα κερδίσουν την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία» επισήμανε ο τεχνικός του Αμπελωνιακού Τάκης Παραφέστας και πρόσθεσε:

«Γενικά μπορώ να πω ότι υπάρχει ικανοποίηση. Και το λέω αυτό γιατί οι παίκτες μας έχουν προπονητικό επίπεδο. Στα φιλικά η ομάδα έδειξε ότι παλεύει, ότι αγωνίζεται. Εκείνο που θέλουμε είναι να διαχειριστούμε τη φυσική κατάσταση γιατί είμαστε μία ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο. Δεν πρέπει δηλαδή να τρέχουμε άσκοπα. Πρέπει να παίζουμε έξυπνα και να έχουμε ουσία στο παιχνίδι μας».

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΒΟΡΙ»

Αναφερόμενος στους προσεχείς αντιπάλους του Αμπελωνιακού ο Τάκης Παραφέστας τόνισε ότι πρόκειται για έμπειρες ομάδες αλλά δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

«Αν και από ένα μόνο παιχνίδι που τους είδαμε δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα μπορώ να πω ότι πρόκειται για αξιόλογες ομάδες. Διαθέτουν έμπειρους παίκτες και έχουν αγωνιστική αξία.

Δεν μπορώ να πω αν υπάρχει φαβορί γιατί αυτό θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητας. Ξεκινάει ένα μίνι πρωτάθλημα στο οποίο μετράει το αποτέλεσμα. Θα μετρήσει περισσότερο η εμπειρία, η αποφασιστικότητα και η αγωνιστική διαχείριση.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΥΡΟ

Κι ενώ ο Θανάσης Παλάσκας θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πρεμιέρα της Κυριακής, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κούρο. Ο έμπειρος ανασταλτικός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Τάκη Παραφέστα.

Απουσίες ωστόσο ενδέχεται να έχει και η Πύδνα Κίτρους καθώς ο επιτελικός μέσος Κώστας Σιδηρόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και η συμμετοχή του κόντρα στον Αμπελωνιακό κρίνεται αμφίβολη. Οι υπόλοιποι παίκτες της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Πιερίας αναμένεται να τεθούν κανονικά στη διάθεση του τεχνικού Διονύση Τοκατλίδη μεταξύ των οποίων ο Ιγκόρ Κόιτς, ο έμπειρος Στέλιος Σέου αλλά και ο πρώην παίκτης του Μαχητή Τερψιθέας Σαββίδης.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Ορίσθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΠ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό  στην Γ' Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2015 - 2016. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων του 6ου ομίλου (10/5, 17.00):

Ατρόμητος Παλαμά-Αλμυρός: Μιχαηλίδης, Παγουρας, Σοφός (Βοιωτίας), Παρ. Εμβραϊζογλου (Ηπείρου)

Πύδνα Κίτρους-Αμπελωνιακός: Τεβεκέλης, Λιαρης, Αϊναλης (Μακεδονίας), Παρ. Ρόντσης (Καστοριάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass