ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ AEL F.C. ARENA

Ο… άγνωστος Πανελευσινιακός

* Χαμηλούς τόνους κρατούν οι «βυσσινί»- Επανέρχεται ο Μπανούσης

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2015 10:28

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή στις 4 μ.μ. η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA και ο στόχος της είναι ξεκάθαρος.

Να διπλασιάσει τις νίκες και να δείξει το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο με αυτό της πρεμιέρας, όπου επικράτησε της Λαμίας, με σκορ 3-0.

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται δύσκολος καθώς η ομάδα της Ελευσίνας είναι ουσιαστικά ένας άγνωστος αντίπαλος για τους «βυσσινί», δεν έπαιξε την πρώτη αγωνιστική της Football League διότι αναβλήθηκε το ματς με την Παναχαϊκή και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα παρουσιασθεί την Κυριακή.

Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς δεν αφήνει τους παίκτες του να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό, κρατά χαμηλούς τόνους και συνεχώς τους τονίζει ότι κάθε παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό ενώ για να έχει αξία το νικηφόρο αποτέλεσμα με τη Λαμία, χρειάζεται να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Από αγωνιστικής πλευράς, χθες πραγματοποιήθηκε μια πρωινή προπόνηση και σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ναγιάρ, ενώ στον αγώνα της Κυριακής επανέρχεται ο Κώστας Μπανούσης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από την περσινή σεζόν.

Δεν υπολογίζεται και πάλι ο Γκαμπλιώνης, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, που όφειλε από πέρυσι.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ

Σε απολογία κλήθηκαν χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Θωμάς Κυπαρίσσης, για την αναμέτρηση με τη Λαμία, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο για αύριο Πέμπτη 01/10/2015 και ώρα 10:30 μαζί με ακόμα μία ΠΑΕ της Football League.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:

1)Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3 4, 5, 6, 14, 15 (εδ. α΄ παρ. 3 και 7) , 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων(ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 27-9-2015).

2) Την ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ και τον ΘΩΜΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ(εκπρόσωπο) για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3 4, 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων(ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 26-9-2015).

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε την ΑΕΛ»

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League, την Κυριακή (04/10-16:00) στο AEL FC Arena και ο τεχνικός του Θανάσης Δημόπουλος με δηλώσεις του στο flnews, επισήμανε τα εξής: «Η ΑΕΛ έχει μία καλή ομάδα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε». Προβλήματα απουσιών για την ομάδα της Δυτικής Αττικής δεν υφίστανται. Μόνο ερώτημα αποτελεί η συμμετοχή του Νικολάου.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Το προγραμματισμένο για αύριο διοικητικό συμβούλιο της Football League οδηγήθηκε σε αναβολή. Αιτία το γεγονός ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να χορηγήσει πιστοποιητικό στην Παναχαϊκή και στον Πανσερραϊκό, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην παρούσα φάση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:

«H συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE, που είχε οριστεί για την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13:00, αναβάλλεται».

Χατζούλης

αντί Σουφλιά

εκπρόσωπος

της Ερασ. στην ΠΑΕ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Ε», ενώ αρχικά είχε αποφασισθεί να είναι ο κ.Τάσος Σουφλιάς εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ στην ΠΑΕ, χθες μετά από ψηφοφορία που έγινε στο δ.σ., ορίσθηκε τη θέση να πάρει ο ταμίας κ.Νίκος Χατζούλης.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε σε παραίτηση τον κ.Σουφλιά, ενώ φημολογείται ότι σήμερα ενδέχεται να έχουμε μια νέα παραίτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass