ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 μ.μ.(ΟΤΕ) ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ: Πράξη 5η

*Οι «βυσσινί» θα παίξουν με πέμπτο διαφορετικό προπονητή

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2015 13:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:56

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ πράξη 5η για φέτος… Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά(αυτή τη φορά για τα πλέι οφ) στις 7 μ.μ.(ΟΤΕ) στο εθνικό στάδιο Βόλου σε ένα παιχνίδι που στόχο θα έχουν τη νίκη για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν πιθανή άνοδο της τρίτης ομάδας της κατάταξης αφού ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα.

Μέχρι τώρα οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και στην κανονική περίοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία με την ομάδα του Βόλου να μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία με τους «βυσσινί» να μην έχουν βάλει ούτε ένα γκολ(4-0 τα συνολικά τέρματα). Η ΑΕΛ μετράει την τελευταία νίκη στο Βόλο το 1990 (27 Μαΐου) όπου κέρδισε με 2-1 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ακόμα πιο αξιοσημείωτο ότι η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου κάθε φορά με νέο προπονητή χωρίς να τον έχει κερδίσει κανείς. Αρχικά ο Βοσνιάδης, μετά ο Παναγόπουλος(έφερε ισοπαλία, το καλύτερο αποτέλεσμα, εκτός έδρας), κατόπιν ο Γράφας και τελευταίος ο Τζαναβάρας.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες θέλουν να σχολιάζει το γεγονός και ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρίας Βαγγέλης Πλεξίδας στον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο την περασμένη Τετάρτη όταν είχαν ραντεβού πριν τη μεγάλη αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λίγκ.

Η ΑΕΛ θα παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι με λυμένα νεύρα αφού αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε θέση φαβορί αλλά και ο αντίπαλός της δεν έχει τίποτα να χάσει,. Ο νικητής θα ελπίζει στην τρίτη θέση(ίσως αποδειχθεί προνομιούχος αν υποβιβαστούν Κέρκυρα και Βέροια που εμπλέκονται σε διάφορα σενάρια) ενώ η ισοπαλία δεν θα χαροποιήσει κανέναν.

Η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε τα πλέι οφ πολύ καλά (κέρδισε στην Πάτρα την Παναχαϊκή με 3-2) αλλά δυστυχώς μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας απώλεσε σχεδόν κάθε ελπίδα ανόδου ή για να ακριβολογούμε ελπίζει σε ένα θαύμα.

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος είναι το μόνο παιχνίδι μετά από καιρό που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με εξαίρεση ένα τραυματισμό του Πατσογεώργου που θα διαπιστωθεί σήμερα κατά πόσο σοβαρός είναι και αν θα συμπεριληφθεί στη 19άδα.

Το σίγουρο είναι ότι θα φρεσκάρει την ομάδα με τρεις αλλαγές. Η πρώτη είναι η επιστροφή του Αποστολίδη που εξέτισε την ποινή του κάτω από τα δοκάρια, η δεύτερη είναι ο Μελισσάς που θα πάρει μάλλον τη θέση του Πινδωνη και η τρίτη ο Πίντο που θα παίξει αντί του Ενγκεσάν για τον οποίο εκτιμούν ότι όταν έρχεται από τον πάγκο δίνει μεγαλύτερη βοήθεια στην ομάδα εκμεταλλευόμενος την κούραση των αντιπάλων.

Δηλαδή με τα υπάρχοντα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αποστολίδης, στην άμυνα οι: Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, στη μεσαία γραμμή οι: Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Μελισσάς και στην επίθεση οι: Μπόγιοβιτς, Πίντο, Σερτζίνιο.

Στην αποστολή που κατέλυσε από χθες στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» της Λάρισας έχουν συμπεριληφθεί οι εξής παίκτες: Αποστολίδης, Πατσιογιώργος ή   Παπαγιάννης(θα εξαρτηθεί από τον τραυματισμό του πρώτου), Μελισσάς, Καρανίκας, Μουλόπουλος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Σταθάκης, Κοντοδήμος, Ζαχαράκης, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Γιάντσης, Ελιομάρ, Ενγκεσάν, Σερτζίνιο, Πίντο και Μπόγιοβιτς.

Η αναχώρηση για τον Βόλο θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ.

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Με πέντε απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Τριανταφυλλάκο και Νικολιά, καθώς επίσης και τους Κεσίδη, Ντινόπουλο και Κασμερίδη, που έμειναν εκτός αποστολής.

Στην αποστολή του αγώνα είναι οι εξής παίκτες: Ρίζος, Κολίτσης, Γιαλούσης, Ζέρης, Καρράς, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Ρόκας, Μπιτάνγκ, Θέος, Ιντζίδης, Σκοπελίτης, Κυζιρίδης, Μπαλντομπαλίεφ, Μπέριαν και Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΛΙΑΧΟΥΔΗΣ

Ο Γεώργιος Λιαχούδης, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου . Βοηθοί του θα είναι ο Βασίλης Καραβασίλης από τον Σύνδεσμο Καβάλας και ο Δημήτρης Ζυγούρης από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας επίσης από την Αιτωλοακαρνανία και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Σταθόπουλος από την . Αχαΐας.

Αναλυτικά οι διαιτητές και το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων:

19:00 Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ OTE Sport 5 HD: Λιαχούδης (Μακεδονίας), Καραβασίλης (Καβάλας), Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), παρ:Σταθόπυλος(Αχαίας)

19:00 ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD: Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Μπαλτάς (Αχαΐας), Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής), 4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), παρ.: Παπαδάκος(Λακωνίας)

19:00 Ηρακλής-Παναχαϊκή OTE Sport 6 HD: Ντίτσος (Πρέβεζας), Κούλα (Ξάνθης), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.: Γρυλλάκη (Χανίων)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)

 1. Ηρακλής       13

2 . ΑΕΚ              13

 3. Απόλλων Σμύρνης     4

 4. ΑΕΛ              3

 

 5. Ολυμπιακός Βόλου   1

 6. Παναχαϊκή     0

* Στη Σούπερ Λίγκα προβιβάζονται οι πρώτες δύο ομάδες της ειδικής βαθμολογίας.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής τόσο στα πλέι οφ , όσο και στα πλέι άουτ της Β΄ Εθνικής κατηγορίας όπως ανακοινώθηκε χθες έχει ως ακολούθως:

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΠΛΕΪ ΟΦ

18:00 ΑΕΛ – ΑΕΚ OTE Sport

18:00 Απόλλων Σμύρνης– Ηρακλής OTE Sport

18:00 Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Βόλου OTE Sport

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ (Νότος)

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

17:00 Αγροτικός Αστέρας - Αιγινιακός

17:00 Πιερικός - Τύρναβος

17:00 Ζάκυνθος - Αναγέννηση Καρδίτσας

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ (Βορράς)

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

17:30 Ερμιονίδα - Παναιγιάλειος

17:30 Αχαρναϊκός - Επισκοπή

17:30 Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών

ΔΟΚΙΜΕΣ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αγοριών και Κοριτσιών της ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 11 Μαΐου και για ένα μήνα ξεκινάνε προπονήσεις δοκιμής αθλητών γεννημένων τα έτη 2000 έως και 2010. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στις ανωτέρω δραστηριότητες, πρέπει να απευθύνονται για συνεννόηση στα τηλέφωνα 6937 - 003205, 6937 - 003190 & 6937 - 003208.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass