ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ

Καλά τα νέα για Κουτσιανικούλη

* Από σήμερα η ΑΕΛ σε ρυθμούς Εργοτέλη

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2015 10:18

Του Σωτ. Κέλλα

Ακόμα και όταν είναι θεατής σε παιχνίδια η ΠΑΕ ΑΕΛ κερδίζει… Και χθες ένιωσε μια ακόμα ικανοποίηση μετά τη νίκη του Αχαρναϊκού στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης που αφήνει την αθηναϊκή ομάδα (ξεκινούσε σαν ένα από τα φαβορί για άνοδο ) αρκετά πίσω… Τώρα το δίδυμο που έχει τον πρώτο λόγο για άνοδο είναι η Λαρισινή ομάδα μαζί με την Κέρκυρα.

Σαν να μην έφθανε αυτή η καλή είδη ήρθε μια ακόμα καθώς χθες το βράδυ έκανε μαγνητική τομογραφία ο Βασίλης Κουτσιανικούλης από την οποία οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα νέα είναι ευχάριστα αφού αντί για 20 μέρες που υπολογίζονταν να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης αυτές θα μειωθούν στο μισό. Το σίγουρο είναι ότι ο τραυματισμός ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο αφού ο ίδιος ακόμα δεν ήταν απόλυτα έτοιμος εξαιτίας του γεγονότος ότι η πρώτη του ομάδα ο ΟΦΗ αποσύρθηκε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σούπερ Λίγκα από τον Φεβρουάριο.

Από κει και πέρα ενόψει του παιχνιδιού του ερχόμενου Σαββάτου με τον Εργοτέλη ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του με τους Ουρτάδο, Μπουντόπουλο να έχουν ελαφριά προβλήματα τραυματισμών.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση ενώ χθες έκαναν προπόνηση αυτοί που δεν έπαιξαν στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο Αίγιο κόντρα στο Παναιγιάλειο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass