ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μοίρασαν προσκλήσεις και χαμόγελα…

*Την Κυριακή υποδέχονται στη Νεάπολη τον Ολυμπιακό Πειραιώς(17:00)

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2015 8:05

Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός ρίχνεται στη «μάχη» της Α1΄ βόλεϊ γυναικών την Κυριακή (18/10) κόντρα στον Ολυμπιακό (17.00) εντός έδρας, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον όλα κινούνται γύρω από αυτή την αναμέτρηση.

Οι παίκτριες της ομάδας για να κάνουν ένα ξεκίνημα που θα αφήσει «υποσχέσεις για το μέλλον» χρειάζονται την υποστήριξη του κόσμου, αλλά και τις φωνές των παιδιών που πάντοτε αποτελούν ξεχωριστό «κομμάτι» στις κερκίδες του κλειστού της Νεάπολης.

Για τον λόγο αυτό, τρεις αθλήτριες (Τσοπούλου – Γεροβασιλείου – Ντούριτς) βρέθηκαν  χθες το πρωί της στο 33ο δημοτικό σχολείο Λάρισας στη Νέα Σμύρνη και μοίρασαν προσκλήσεις για το παιχνίδι με τις «ερυθρόλευκες». Η υποδοχή από όλους ήταν «θερμή» και το «ραντεβού» με αρκετά παιδιά ανανεώθηκε για την Κυριακή.

ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Προχθές ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός τέλεσε τον αγιασμό του ενόψει της σεζόν 2015-2016 που θα βρει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στα γήπεδα της Α1 του γυναικείου βόλεϊ .

Σύσσωμο το Δ.Σ. με όλες τις αθλήτριες πήραν τις ευχές του ιερέα που ήταν πλήρως «διαβασμένος» για τα τεκταινόμενα και ευχήθηκε σε όλους μία καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και ομαδικό «πνεύμα» σε όλες τις κινήσεις εντός και εκτός του γηπέδου.

Έπειτα από το τέλος του αγιασμού, ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού κ. Γιώργος Μπαλδώκας μίλησε σε ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα δείχνοντας την εμπιστοσύνη του σε αυτό που έχει «χτιστεί» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης υποδέχτηκε  στο γραφείο του αντιπροσωπεία από την διοίκηση του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, όπου έγινε μία εποικοδομητική κουβέντα σε διάφορα θέματα γύρω από τον σύλλογο αλλά και την πρόοδο του γυναικείου βόλεϊ στην πόλη της Λάρισας.

Ευχήθηκε δεν να είναι μία χρονιά γεμάτη χαρές και επιτυχίες, ενώ υποσχέθηκε πως θα βρεθεί στο κλειστό της Νεάπολης για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των αθλητριών στην Α1.

«Η διοίκηση του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού ευχαριστεί «θερμά» τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη για τη συνάντηση και την καλή διάθεση απέναντι στον σύλλογο. Η παρουσία σας στο γήπεδο θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς όταν η πολιτεία βρίσκεται «δίπλα» στα σωματεία, εκείνα αντλούν δύναμη για να συνεχίσουν την υγιή πορεία τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass